31 Mayıs 2024 Cuma

Müthiş Bir Gün :)

 Arkadaşlar herkese selamlar,

Dün 2 tane biçimsel diller ve otomatlar dersi seyretmiştim, bugün de üçüncüyü izledim... Bizim hoca müthiş anlatıyor... Hakan Hoca harika bir hoca gerçekten... :) 2 dersimize giriyor bu dönem... :) Gerçi benim notlarım vasattı ancak ben derslere girmiyordum pek.. :) Konu eksikleriyle de sınavlara giriyordum... :) Algoritmalar dersine de o giriyor... O daha zor bir derse benziyor... :) Şimdi biraz dinlenmece ve ardından 4. otomatlar dersine devam etmece inşallah... Hız kesmek yok... Yarın akşama kadar bu dersi bitirmeliyim... Çünkü bu dönem 9 ders var... :) Programa uymak zorundayız... :) Dersleri kurtaracağız dedik inşallah... :)


Dostlar çerezimiz ve çayımız yanımızda, birazcık ilaç sersemlik yaptı sadece, keyfe keyif katmadayız... :) Şükürler olsun... :)



Arkadaşlar dördüncü dersin yaklaşık 1/3'ünde kaldık... :) Sonra devam edelim, çünkü gerçekten başımız yorulmuş... Bilgisayar dersleri beyni yoruyor... :) Biz en iyisi programda bir sonraki 3 günlük olan Yesevilik Bilgisi dersini kolaylayalım...  :) Yavaş yavaş atlamalar yapmadan ilk 4 haftayı bitirelim... :) Zaten kafa yormayan bir ders... :)

52 dakikalık ilk dersi tamamladık hiç atlamadan... Mükemmeldi... :)

Fazla Yesevilik dersi bizi yorabilir, hep tasavvuf... :) Biraz da felsefeye geçelim, sadece ilk dersi izlemişiz... :) İlk dersi tekrarlayarak başlayalım... :) Ancak biraz dinlenmece... :)


Arkadaşlar felsefenin de ilk dersini izledik... Muhteşem bir dersti... Sokrates'e, mitoslara, Platon'a, çeşitli felsefe adamlarının isimlerine, antik Yunan'a ve kısaca düşünmeye değinmiş hocamız... :)

Biraz daha dinlenmece ve bir başka ders ile devam inşallah... Karar  vereceğiz... :)


Arkadaşlar bilim tarihinin de ilk haftasını izledik yaklaşık 47 dakika.. :) Bilim ve tarih kavramlarına değinmiş hocamız, müfredattan bahsetmiş ve faydalarından... :) Şimdi üstteki müzikle biraz dinlenmece sonra bugünkü 1 tam 1/3 biçimsel diller ve otomatlar, 1 tam Yesevilik Bilgisi, 1 tam felsefe ve 1 tam bilim tarihi derslerini dinledikten sonra sıradaki dersi seçeceğiz... :)

Bazen arkadaşlar çok miskin olurum, bazen de öğrenmeye karşı adeta öküz açlığı olur içimde... :) Bu akşam da hababam öğrenmek istiyorum... :) İnşallah bundan sonra da hem öğrenmeye hem de sevdiğimiz işlerde çalışmaya karşı Rab'bin vereceği sağlık ile gene bir öküz açlığı olacak inşallah... :)

Arkadaşlar birinci diferansiyel denklemler dersini de hiç atlamadan izledik... :) Saat de 00.00'ı geçmiş... Haziran'a girdik... :) Yani bu son gün 5 adet ders izledik... Hatta 1/3 de fazla... :) Şimdi miskin miskin uyumak yok, beyni yormayan bir ders ile devam bir yüzümüzü yıkayıp açılıp... :)

Arkadaşlar bir yemek yedik... Çok da uykumuz gelmiş ancak miskin miskin uyumak yok... :) Yüzümüzü yıkayalım... :) Felsefe dersi çok hoşumuza gitti ve sadece bir ders izlemişiz o dersten öncesinde de... Felsefeden biraz daha akalım Aydın Hocamızla beraber... :)

Babam uykun geldiyse uyu oğlum dedi... :) 5 ders de az değil dedi... Yarınki hedefim 6 ders+... Önce biçimsel diller ve otomatlar, ardından yesevilik bilgisi, ardından felsefe, ardından bilim tarihi ve son olarak da diferansiyel denklemler çalıştıktan sonra, uykuya dalalım... Son zamanlarda namazları da bıraktık uzun bir zamandır ve 1000 besmeleyi dahi... :) Bu işlere de gayret gerek.. Tam adam olmalıyız, tüm engellere rağmen. EL AZİM esması için... :) Herkese hayırlı geceler... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....