7 Mayıs 2024 Salı

Keyifli Salılar

 Herkese merhaba,

Bugün günlerden Salı ve sabah vakitlerinde yatıp 10.30 gibi kalktık... :) Kahvaltımızı yaptık ve duşumuzu da aldık. Çayımızı içtik ve şimdi sıra kahvede... Yalnız az uyuduğumuzdan ötürü uykumuz geliyor... :)

Derviş Yunus'un şu şarkısı gene içinizi açacak... :))) Bu sefer Fatih Koca seslendiriyor... Biz de belki de ilk defa dinleyeceğiz... :)


Merhaba dostlar, biraz yazdık bugün Zamanda Yolculuk postlarından birine, bir kitapta da sayfa 91'e kadar geldik ancak baş ağrısı tuttu yine... Bir ada çayı yapalım da dinlenelim... :)

Dostlarım düşünmeliyiz... Araştırmalıyız... Vaktimizi sorgulayarak geçirmeliyiz... İyiliklerden ve maneviyattan da kopmadan... Güzel bir video çıktı karşıma biraz uzun ama izlemeye değer... Ben de şu an belki çok amatör bir fizikçiyim ancak zamanda yolculuk şiirleri gerçekleşirse eğer profesyonel diplomalı bir fizikçi olacağım inşallah... Rab o kadar merhametlidir ki aklınız hayaliniz almaz bence...
Zamanda yolculuk benim amatör olarak ilgilendiğim bir konu ve sadece 3 zamanda yolculukla alakalı hikayeden ayrı bilimsel kitabım var... :) Yerçekimine rağmen balonla alçalıp yükselebiliyorsa, zamanda yolculuk da fizik yasaları içinde mümkün olacaktır arkadaşlar... Kaç tane de zaman yolcusu olduğunu iddia eden vatandaş var... Ben de bunlar arasında sadece bir potansiyelim... :) Neyse fazla kafanızı karıştırmayayım... Olanlar olmayanlara yardım etsin ve dünyada güzel şeyler olsun insanca... :)
Şuradan buyurun:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....