9 Mayıs 2024 Perşembe

Gelin Ey Aşıklar Gelin... :)

 Merhaba dostlar,

Bugün de epey dinlendik... 

Akşam yemeğimizi yedik.. Çok güzel yemekler yapmış anacığım... :) Ellerine ve kendisine sağlık versin inşallah Mevla... :)

1000 besmelemizi de tesbih ettik... :)

Bir duşumuzu alalım da yatsı vaktinde bugünkü namazları yakalayalım inşallah... :)

Oyunumuza leaderboard eklemeliyiz ancak hemen başlamaya üşeniyoruz... Aslında çok güzel bir eğitici YouTube videosu bulduk güncel... Sadece kodlara biraz ayarlama yapmak lazım... :) Bir de leaderboard'dan sonra Android Apk çıkarmalı... :) Bu işi sabah erken kalksaydık yapacaktık... :) Şimdi biraz algoritma çalışalım... :)

Şu video çok güzel yahu... :) Daha önce de paylaştım, başka versiyonunu da paylaştım ancak gene de bir daha paylaşıyorum... Allah Derviş Yunus'tan razı olsun ve insanlara ışık olsun... :)


Dostlar Algoritmalar kitabında sayfa 18'e geldik... Şimdi elma ve şeftali molası vereceğiz... :) Rab'be çok şükür, mutluyuz... :)
Sayfa 31'e geldik... :) Saat de 22.55'e gelmiş... :)

Dostlarım saat 00.01 olmuş... Banyomuzu yaptık, yemeğimizi yedik.. Şimdi çerez koymuş babamız kola ile çerez yiyoruz.. Başımız ağrımış ilaç da aldığımızdan algoritmaları anlayamayacak duruma gelmişiz şimdilik... Biraz dinlenelim açılırsak devam... :)

Şimdi biraz uyuyalım saat 00.35, 4.20'ye kurduk alarmı, hem bugünkü hem 13Nisan gününki hem de sabah namazına yetişelim inşallah... Şimdi biraz uyku... Herkese hayırlı geceler... :)

Dostlar 00.35'ten 1.35'e kadar uzandık ancak uykuya dalamadık ve tekrar kalktık... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....