16 Mayıs 2024 Perşembe

Dostlarımız Var Çok Şükür :)

 Merhaba dostlar,

Günlerden 16 Mayıs Perşembe, saat 00.52... :) Biraz dost Mevlana'yı okuduk... Divan-ı Kebir VII-1'de sayfa 615'e gelişimiz bu ikinci tur... :) Mevlana'yı okudukça mest olmadayız... :) Bize çok iyi gelmede dost Mevlana... :) İyi adamlar saymakla bitmez, ancak O'nun gibi bir dost görülmemiş... :)



Dostlarım, buraya da not alıyorum... YKY'den çıkan Mustafa Kemal Atatürk Günümüz Türkçesiyle Nutuk'ta en son sayfa 52'de kalmışız 226 sayfalık... Diğer uzun versiyonda 639 sayfalık 182'deymişiz..
En son manda tartışmalarında kalmıştık... :) Bugün biraz Nutuk okuyalım... Kısa versiyonu tamamladıktan sonra da uzun versiyona geçelim... :) İlber Ortaylı'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk kitabını okuduk ve Atatürk'ün de Geometri kitabını da okuduk... Bir de elimizde Atatürk Din ve Laiklik Üzerine diye bir kitap var... Onu da okumaya gayret edeceğiz... Daha kütüphanemiz geniş, hem bilim, hem roman, şiir, öykü, tasavvuf, bilgisayar kitapları alabildiğine var... :) Ne duruyoruz öyleyse... Şu kütüphaneyi bitirip adam olmaya gayret edelim, bir de güzel bir işe girip fazla yorulmadan çalışalım ekpss aracılığıyla inşallah... :)

Nice dostum vardır, iyiliğine iyi, kutluluğuna kutlu, ancak dediğim gibi benim 3 temel rehberim: Hz İsa, Mevlana ve Atatürk'tür.. Atatürk bize bilimi ve cumhuriyeti emanet etti... Onun anısına saygı göstermek için üniversiteleri okumaktan yılmıyoruz... Yani beyin bize her zaman lazım... :) Şimdilik 4. ve 5. üniversitelerdeyiz ve nasipse okuyacağız ve tamamlayacağız daha... :) Dost Mevlana zaten içimizden biri... :) Bize dostluğu ve Mevla'yı öğretiyor... İsa Nebi de ulaşabileceğimiz belki de en yüksek nokta Habibullah'la birlikte... :) Şanlı İsa Nebi, nefesi hayat bağışlayan, merhamet ve iffet denizi... :) Hepsinin de mekanı cennet olsun inşallah... Allah bizi, vefatımızdan sonra da dostlara dost eylesin... :) Yalnız İsa Nebi ölmemiş de olabilir... :)

----------------------------------------------------------------------------------------------
Dostlar 900 sayfalık Java kitabının ilk 70 sayfasına hızlıca göz attık... :) Normalde sayfa 227'ye gelmişiz... :)



Arkadaşlar, şu hackerlarla savaşmak için siber güvenlik okuyacağım önümüzdeki dönem inşallah... Aynı üniversitede hem lisans hem yüksek lisans yapmaya izin verirlerse önceden de mezun olduğumdan başlayacağız Allah'ın izniyle... :) Dünya'nın belki en yetenekli hackerı olmayacağız ama savaşacağız... :) İyisi de vardır kötüsü de... Ben beyaz şapkayı alayım, karası sizin olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....