19 Mayıs 2024 Pazar

Keyifli Pazarlar

 Günaydın dostlar,

Herkese keyifli Pazarlar dilerim... :) Bu sabah 6.00 olmadan uyandık... Şimdi saat 6.21... :) Ne yapacağımıza karar verelim... :)

Uzun zamandır yapalım diyoruz ancak yapmak nasip olmadı bir türlü şu leaderboard'u... :) Onun haricinde bugün 19 Mayıs, herkesin bayramını kutlarım... :)

İçimizden pek bir şey yapmak gelmiyor... En iyisi çayımızı içip biraz dinlenelim... :) Sonra da derslerimize çalışalım... :) Şu İbrahim Tatlıses şarkısını dinleyelim sabah sabah iyi gelir... :)


En son Divan-ı Kebir'de sayfa 688'e gelmişiz VII-1'de... 703 sayfa ve son sayfaya kadar şiirlerden oluşuyor bu cilt... :)
Arkadaşlar 1000 besmele ile namazlara gene gayret edelim... Yarım yamalak iş yapmayalım... Adam gibi iş yapalım... Mevla bize gene huzur verecektir... :) Bizi koşulsuz seven, ömrümüz boyunca bize çok yakın bir tek O var... :)

Bu sefer aşk bezirganı Nezih Uzel'den gelsin... :) Geldin gidiyorsun insanoğlu, neyin derdindesin?


Dostlarım 1000 besmele ardından da 100 adet kendi tespihimizi yaptık. Aslında bunu 100 taneden 5 vakit 500 tane yapmalıyız... Nefsin kötülüğünü kesmekte birebir... :) Belki , 200 taneden 5 vakit 1000 de olabilir... :) Bu bize 2 defada net bir şekilde bildirilen tespih... Size ne bildirildiyse onu yapın... :) Bildirilmediyse de elbette yapabilirsiniz... :)

Allah-u Ekber Allah-u Ekber La İlahe İllallah ve Eşhedü Enne Muhammeden Resulullah...

Bir 100 tane daha yaptık... :) İçimizdeki o kötü canavarlar ancak böyle susar... :) Hikmete de ulaşma yollarından biridir ayrıca... :)




Arkadaşlar, bu akşam Fenerbahçelileri kutlarız bir Galatasaraylı olarak... Ferdi müthiş oynadı... Çağlar kornerden gol atar dedik gol attı... :) Galatasaraylılar da pek üzülmesin haftaya olan maç bundan da önemli çünkü... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....