25 Mayıs 2024 Cumartesi

Keyifli Cumartesiler

 Arkadaşlar herkese selamlar,

Bu sabah 6.24'te uyandık... :)

Şimdi hemen bir kahve yapalım, ilaçları da daha almadık... Çünkü alınca baş ağrısı yapıyor... Şu anda kafamız fena değil gibi... :) 150 mg yardımcı ilaç içmişiz dün gene... :) En iyi doz şimdilik bu gibi... :) 200 gerçekten fazla gelmeye başladı, fena baş ağrıları yapıyor... Yavaş yavaş azaltıp 25 mg'a kadar düşeceğiz inşallah bu ilacı günde 600 mg'lardan... :)

Kahveyi yapalım ve aşçılık konuların açalım, bugün 14.00'te sınavlar var hemen özetleri okuyalım... :) Akşam 19.00'da da Yesevilik Bilgisi sınavı var... :)

Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak konusu ile Fast Food, Slow Food, Organik Tarım ve Organik Gıda konularına çalıştık... :) Henüz sadece 2 ünite... :)

Dostlar Vegan ve Ayurvedik Beslenme konusuna da çalıştık etti 3 ünite... :) Saat de 8.00 olmuş... :)

Yeşil Restoranlar ve Temalı Restoranlar konusunu da dinledik... 4. ünite yani... :) Coğrafi İşaretli Ürünler ve Fonksiyonel Ürünler konusunu da dinledik... :) Sokak Lezzetleri konusunu da dinledik, toplam 6 ünite oldu... :) Daha 2 ünite daha var ve 3 ders daha var bugünkü aşçılık sınavları için... :)

Nörogastronomi ve gastrofizik kavramlarını da dinledik... :) Gastronomide alternatif akımlar konusunu da dinledik ve biraz da okuduk... :)

Arkadaşlar, şimdilik bu kadar yeter, diğer dersler zaten en az 50'ydi... Onlarda atacağız... :)

Arkadaşlar imtihana girdik... Epey soruyu attık... :) 4 adet dersten sınav oldu... :) Akşam 19.00'da da Yesevilik Bilgisi sınavı var... :)

Şimdi güzel bir çay yaptık ve akşamki sınavı bekliyoruz... 19.00'da sınav olduğundan arkadaşla da buluşamadık... :)





Evet arkadaşlar sınavı tamamladık ve 65+ gelir gibi... :)

Arkadaşlar bu dönem bilgisayar mühendisliğinde 9 ders var... Hepsini kurtarmak için çok sıkı çalışmalıyım... Bir müddet daha oyun yapımlarıyla ilgilenmemeliyim belki de... Çünkü bir 15, iki 20 puan dahi vardı vizelerde moralsiz olmuşluğumuzdan ötürü... Öncelikle sadece bu gecelik biraz yarınki tek aşçılık sınavına bakmalı ve sonra da 9 derse süper asılmalıyız... :) Çünkü yaklaşık 35 gün kadar vardır finallere... :)

Şöyle bir strateji izleyeceğiz arkadaşlar, en yüksek olan notlara en çok çalışacağız onları epey iyi getirip ortalamayı yükseltmek için, düşükleri de sona bırakacağız ya da bütünlemelere... Ya nasip... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....