27 Mayıs 2024 Pazartesi

Güzel Bir Pazartesi

 Dostlar herkese günaydın,

Galatasaray dün şampiyon oldu... Fenerbahçe de ikinci, ancak onlar da çok iyi puan topladı... Umarım bu sene takımlarımız şampiyonlar liginde başarılı olurlar... İnşallah Fenerbahçe de elemeleri geçer ve iki takım da yüksek başarılar elde edip kasalarını doldururlar Allah'ın yardımıyla ve izniyle... :) Türkiye en yüksek başarılara layık... :) Bu sene mükemmel puanlar topladılar takımlarımız, biraz da takviye transfer yaparlarsa en yüksek başarılar biraz beceri ve şansla gelecektir inşallah... :)

Bu sabah 6.30 gibi uyandık, hemen çayımızı yapalım, çeyrek ilacımızı da yarıya bölüp alalım.. Bir günde üç çeyreği altı parça halinde alırsak başımız pek ağrımıyor ve uyku bastırmıyor... Biz de öyle yapalım... :)

Dün öğle ilacımızı alınca uyku bastırmış ve uyumuştuk... :) Zamanla epey iyileşiyoruz Cenab-ı Mevla'nın verdiği şifayla yavaş da olsa... :) Hem derslerimize çalışalım hem oyunlarımızla ilgilenelim ve uykuya yenilmeyelim... :)


Veri Tabanı Yönetim Sistemleri'nde ilk 5 haftayı izlemişiz... İlk 3 haftası kolay gibiydi... 4. ve 5 haftaları tekrar edip, 6 hafta iptal olmuş yerine 15. hafta gelmiş sanırım... :) Bugün tekrardan sonra da 7-8-9-10-11-12 ve nihayet akşam da 13 nolu canlı dersi izleyelim ve en azından bir derste hocayı yakalayalım... :) Ders saat 20.00'de, şimdi saat 7.22... :) Bu dersi ya AA ya BA getirelim inşallah... Mümkünse 100 ve AA olsun... :) Vize 70'ti... :)

Arkadaşlar 4. dersi tekrar ettik hızlıca, şimdi balkona geçtik ve sıra 5. derste.. Saat de 08.02 olmuş... :)
5. dersi de tamamladık hoca ders sonunda SQL Server kurulumunu anlatmış... :)
7. dersi de tamamladık... :) 6 yoktu yani telafiydi... :) 8. dersi de tamamladık arkadaşlar... :) Arkadaşlar 9. dersi de tamamladık ve saat 10.15'e yaklaşıyor... :)



Arkadaşlar, hesabımda biraz para vardı, cebimde de biraz nakit, hesabımdaki parayı ders anlatımından kazanmıştım çoğunu, Popeyes'ten 2 golden but, 1 kanat, 1 mega patates, 1 litre de kola sipariş verdim... Çok mutluyum, kuryenin bahşişini de hazırladım... :) Para bende az vardır ama hep vardır... Bittikçe Mevla'm ya ders aracılığıyla ya da oyun aracılığıyla (daha pek kazanamasak da az da olsa bir sitedeki hesapta var) ya da annemiz babamız aracılığıyla doldurur...Güzel bir gelir de nasip edecek inanıyoruz... :) Mevla güzeller sultanıdır... :) Şimdi yemeğimiz geldi, Mevla'm tüm yoksullara da nasip etsin, çok kazanırsam da en çok onlarla paylaşmak isterim... :)

Tesbihatımızı tamamladık ve biraz Şems-i Tebrizi'nin Makalat'ını okuduk eski yerleri tekrar ettik... :) O eski programa son zamanlarda yaptığımız tik atmayı bırakıyorum... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....