23 Mayıs 2024 Perşembe

Güzel Bir Sabah Kuşlar Cıvıl Cıvıl

 Merhaba güzel dostlarım,

Bugün 23 Mayıs 2024, saat 6.00 gibi uyandık... :) Şimdi bir güzel kuşburnu çayı yapalım... :)

Güzel dostlarım, sizleri sevmedeyim... :) Kuşburnumuzu doldurduk, çerezimizi de koyduk... Sabah sabah balkonda mevzi aldık dostlarım... :)

Bugün neler yapalım acaba?

Güzel bir gün planlayalım... :) Balkon biraz serin olmuş, üzerimize bir hırka alalım... :)

Şu Yesevilik Bilgisi dersine çalışmaya gayret etsek iyi olur. En son 4. haftaya başlayacaktık... :)

Başımızın ağrısı geçsin, yavaş yavaş ve biraz da atlamalarla 4. haftayı da tamamlayalım... :)



Dostlarım şu anda Yesevilik Bilgisi dersi ağır gelir sabah sabah... Tasavvuf yorar bizi... En iyisi bir kitap okumak: 70. sayfaya kadar göz attığımız Java kitabını tekrar açalım... Aslında 227'de miydik neydik? Oraya kadar gelmiştik... :) Saat de 7.00'ye geliyor... :)



Güzel dostlarım, biraz çalışabildik sonradan neyse ki ve sayfa 107'ye kadar hızlıca geldik... Daha EKPSS açıklanmamış... :)

Hemen kendimize bir kahve daha yapalım... :) Şöyle sütlü, keyifle balkonda içelim... Hava çok güzel... :)

Dostlarım benim hedefim devlette en  az 7 sene çalışmak ve emekliliğe hak kazanmak.. Belki 60 yaş için, belki erken emeklilik için... Sonra da hababam okumak, oyun yapmak ve siber güvenlikle uğraşmak belki de... Bir de evden çalışmak mümkünse sonradan... :)

Yavaş yavaş iyileşiyorum, epey iyiyim zaten de... Biraz rahatsızım sadece... :) Şükürler olsun Mevla'ya... :)

Aşçılık sınavlarımız da çok yaklaşmış dostlar... Öylesine, belki yemek yapmayı öğreniriz diye okuduğumuz şu bölümü tamamlamak için bugün yarın ve ertesi gün aşçılığa biraz bakmalıyız... En azından özetlere ünitelerin sistemdeki... :)


Güzel dostlarım, bugün biraz uyumuşuz ve sonuçlar açıklanmış... Ben 80 puan civarı beklerken 78,05 gelmiş... Genel kültür 1 yanlış fazla gelmiş... :)  Sıralamam 3339... Nasipse önce İzmit'i, çünkü evim burada, sonra İstanbul'u, sonra Ankara'yı, sonra Bursa'yı ve son olarak da Urfa'yı yazacağım... Her şeyin hayırlısı olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....