28 Mayıs 2024 Salı

Güzel Bir Sabah ve İşte Bize Para Kazandıracak Gerçek Bir Hedef

 Arkadaşlar herkese günaydın,

Bu sabah 8.30 gibi uyandık, biraz uyumuşuz... Sonra kahvemizi yaptık ve saat de şu anda 9.20'ye geliyor... :)

Yesevilik Bilgisi sınavımız açıklanmış ve notumuz 65... :) Yeni notlar listemizi yayınlıyoruz... Bu dönem notlar epey sallanmış... Demek ki adam gibi çalışmak gerekiyormuş tüm derslere... Daha finallere 1 ay var, bütünlemelere de 2 ay... Çalışmaya başladık dün, bugün de hız kesmeden devam en yüksek nottan en düşük notlara doğru dedik... O stratejiyle devam inşallah... :)


Arkadaşlar 10. veri tabanı dersini de izledik. 11.'ye de başladık... :) Ancak canımız pek çalışmak istemiyor şu an kafamızdaki sıkıntıdan ötürü... :)

Dostlar kendi kendime bir hedef koydum: 3 tane oyunumu son tarih Ağustos'un 3. haftasının sonuna kadar çıkartacağım inşallah... Sınav da olsa, bütünleme de olsa aşçılık için yaz okulu da olsa bu böyle... İşte gerçek hedef... Sadece bir oyunuma leaderboard, bir oyunuma menü, bir oyunuma da ekstra bölümler ve menü oluşturmalıyım... :) Ardından da aplikasyon dosyalarını oluşturmalıyım... Bir de reklamları eklemeliyim... İşte bütün bu işler 2 buçuk aydan biraz fazla sürede bitecek Mevla'nın yardımıyla inşallah... :)

Evet dostlarım, balkondayız ve saat 12.50'ye gelmiş... Oyunumuzu yapmaya 13.30'da başlıyoruz... Babamıza söz verdik daha da sallamak yok... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....