10 Mayıs 2024 Cuma

Keyifli Cumalar... :)

 Merhaba dostlar,

Bugün günlerden 10 Mayıs 2024, geceden sabaha kadar Er Ryan'ı Kurtarmak filmini izledik... Bu ilk izleyişimizdi... :) Bütün karakterleri gördük... Ryan da iyi bir karakterdi bizim bazı şiirlerimize ismini veren kahraman... :) Yüzbaşı Miller da öyle... Ryan filmin sonunda Yüzbaşı Miller'ın mezarına selam verir... :) Önceden izlenmesi gereken bir film bu tarihe kalmış... Bunda da Cenab-ı Mevla'nın bir hikmeti vardır elbet... :) İzlemeyenler de bir an önce izlesinler... Çok güzel ve duygusal bir kahramanlık filmi... :)


Dostlarım saat de 21.50'ye gelmiş... :) Şimdi 22.00'de Algoritmalar kitabını okumaya başlayalım ve 31'den 64'e kadar gelelim... :) 1.2 Veri Soyutlama'ya kadar... :) Haydi yavaştan vira bismillah... 1000 besmeleyi de unutmamalı... :)

Sayfa 40'a kadar geldik ve Ekpss atama puanlarını araştırıyorduk... 80 puan civarı gelirse nereyi kazanabiliriz diye bir ön araştırma yaptık dostlar... Aslında ben 81.4 hesapladım ancak 80 de olabilir... :)
İnşallah atanacağız güzel bir yere inşallah... :)

Sayfa 54'ten 62'ye kadar olan alıştırmalar, yaratıcı problemler ve deneylerin çözümü yoktu... (Belki sitesinde vardır... :)) Oraları hızlı geçtik ve sayfa 64'e geldik... :) Buralar Java'ya hakim olununca rahat çözülür gibi... :)

Sayfa 64'ten 120'ye kadar 1.2 Veri Soyutlama konusu var haydi gelelim oraya kadar... En azından gayret edelim... :) 120'de de Çantalar, Kuyruklar ve Yığınlar konusu var... :) Bu gece buraya kadar gelirsek süper... :)

Henüz 68'deyiz dostlar... :)


Sayfa 70'te bırakıyoruz dostlar... Çok uykumuz geldi... :) Devamı nasipse yarın... :)

Bir 45-50 dakika kadar uzandık ve kalktık dostlar... Şimdi 1000 besmele zamanı... :)

Evet dostlar, besmeleleri de tespih ettik, bunlar Cuma içindi... Yeni gün için yeni sayfa açalım... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....