14 Mayıs 2024 Salı

Erken Kalktık Güzel Bir Gün Olacak İnşallah :)

 Merhaba dostlarım,

Yeni bir gün başladı... Saat 4.50'de yazıyorum bu satırları... Henüz ezan okundu... Banyomuzu yapalım ve namazlara da gayret edelim eğer iyi hissedersek... :)

Bugün de 4 maddeyi tamamlayalım... Dün en son madde kalmıştı, bugün mümkünse hem dün hem de bugün için çalışalım... :)

Önce duşumuzu alalım... Ardından sabah namazı ve 1000 besmele... Ardından egzersiz... Ardından 1 tane ders izleme 7. haftayı izleyelim Bilgisayar Organizasyonu ve Mimarisi'nden,.. Son olarak da hem dün için hem de bugün için 1 saat oyun kitabı okuma 1 saat de kurslara bakma.... :)

Haydi vira bismillah... :)

Evet dostlar, duşumuzu da aldık, ibadet ve tesbihat da tamam, egzersiz de tamam... 2 kek de yenildi.. :) Yumurtalı ballı süt de içildi... Aslında bir sabah ballı süt, diğer sabah yumurtalı ballı süt içmeliyim... Çiğ yumurta her gün dokunabilir, gün aşırı daha iyi... :) Şimdi biraz müzik dinleyelim, ardından da 7. haftayı dinlemeye başlayalım... :) 


Dostlarım saat 6.41 olmuş... Şimdi yatıp 8.30 da kalkalım... Biraz az uyumuşuz çünkü... :) 
7.20'ye kadar dinlendik ve Göçmen Börekçisi'nden kahvaltı sipariş ettik... :)


Dostlarım bugün epey dinlenmişiz... Akşam da diferansiyel denklemlerin ilk 3 haftasını hızlıca gözden geçirdik... Bu da bir madde yerine geçsin... :) Yalnız iki gündür oyun veya kursa çalışamıyoruz... Yarın inşallah 3 saatimizi oyuna ayıralım... Leaderboard'u yapalım hayırlısıyla.... :)

Saat şu an 23.00 . Yani iki gündür 4 maddeden 3'ünü yapabiliyoruz... 4. yarın hallolacak inşallah borçlarla 3 günlük yani en az 3 saat... :)

Dostlarım, Seyyid Nesimi Divanı'nda sayfa 38'e geldik... Hz Mevlana gibi, Hz Şems gibi, Hz Yunus Emre gibi, Hz Nesimi gibi serden geçen yiğit Hakk aşıkları gerek... Yolun sonunun nereye çıkacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir demişler... :) Onların hepsini de seviyorum ayrım yapmadan... :) Hepsinin de mekanı arşı-ala olsun... :)

Dostlarım sayfa 47'ye geldik... Gitgide heyecanlı oluyor bu işler... :) Okuyacağız inşallah, sağlık, şifa, gayret ve Hakk'ın yardımıyla... :)

Şimdi içimizdeki putları kırmak için bir 100 yaptık bir 100 daha inşallah: "Allah-u ekber Allah-u ekber la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden resulullah"... :)

Nasıl bitireceğiz Boğaziçi'ni, dev okul... :) Bitireceğiz inşallah, Allah büyüktür... :)


Umuyoruz ki önce af çıkacak, sonra İngilizce sınavını vereceğiz... Sonra da yavaş yavaş dersleri... HAYDİ BAŞARALIM!

Seyyid Nesimi Divanı'nda sayfa 106'da kaldık... :)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Dostlarım 10.30 olmadan kalktık ve kahvaltıyı yaptık... :) Şimdi saat 10.45'e geliyor... :) Bugün 15 Mayıs Çarşamba... :)

Diferansiyel Denklemler kitabında sayfa 8'e geldik... Yani bölüm 2... Modelleme ve Kalitatif (Nitel) Metotlara Giriş konusu... 1. bölümdeki ek problemleri atladık onları sınav zamanı incelemeliyiz biraz... :)

Şimdi çayımızı içelim... :)


Bölüm 3 - Birinci Mertebeden  Diferansiyel Denklemlerin Sınıflandırılması konusuna geldik. Sayfa 15... Ek problemleri gene atladık... :)

1000 besmelemizi de tespih ettik, bir madde tamam bugünlük... :) Saat de 14.40'ı geçiyor... :)

Bize hastalığı veren Rab'bimize şükürler olsun... :) O ne güzel Rab, ne güzel dosttur... :) Nefsimizi terbiye etmemize yardım etsin inşallah Mevla'mız... :)

Bugün çok hastaydık... Baş ağrıları ve psikozvari durumlar vardı epey ve hala var... Biraz ikindi vakti gibi uyuduk... Sabah ders çalıştık ve sadece 1000 besmeleyi yani 1 maddeyi yapabildik... Bunda kendimizi hasta hissetmemizin de payı büyük... O yüzden bugün serbestiz... Ne zaman çok başımız ağırırsa ve psikozvari durumlar oluşursa o zaman serbestiz... :) İlla "must" diye bir şey yok... :)



4 ders kadar Emily ile speaking exercises yaptık... :) Praktika'daki sanal İngilizce öğretmenim... :) Aslında bu işe de günde yarım saat kadar ayırmalı... Büyük fayda verir... :)

Arkadaşlar Otomatlar, Biçimsel Diller ve Turing Makineleri'nde sayfa 50'ye geldim 32'den... :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....