24 Mayıs 2024 Cuma

Bu Mesai Programına Sürekli Uy ve Her Zaman Başardıkça Yanına Tik Koy Maddelerin

 Öyle inanıyorum ki tikler arttıkça başarı da kendiliğinden gelecektir... 

Dostlarım biraz disiplin gerekiyor bize... Aslında biraz var ama yetmiyor... :) Çabuk kopmamak gerekiyor... :) Yeni programımı açıklıyorum, en azından hafta içi 5 gün bu programa uyulacak... Baş ağrısı da olsa, psikozvari durumlar da olsa uyulacak... 

1) Her sabah yarım saate yakın egzersiz yapılacak ve bir sabah ballı süt, bir sabah yumurtalı ballı süt içilecek... 

2) Egzersizin ardından 1000 besmele çekilecek ( yarım saat sürer maksimum) 

3) Sonra günde 1 buçuk saat ders çalışılacak... 

4) Ardından 3 saat oyun yapımıyla ilgilenilecek... (oyun kursları ve oyun kitabı okumaları da dahil)

5) Akşam da günde yarım saat İngilizce konuşma alıştırması yapılacak yapay zeka robotuyla

Bu programa uyabilirsek hem beden bakımından güçlenip dinç olacağız, hem manevi bakımdan daha iyi hissedeceğiz, hem okul derslerine çalışıp iyi bir öğrenci olmanın sorumluluğunu yerine getireceğiz, hem oyunları bitirip Google Play'e koyup zamanla gelir elde etmeye de başlayacağız, hem de İngilizce'yi geliştirip Boğaziçi Üniversitesi'ne tekrar dönmeye hak kazanacağız çıkabilecek muhtemel afla inşallah... :)

Toplamda 6 saatlik bir görev mesaisi... :) Bu engele göre yeterince adil... :) Çünkü sağlıklı insanların yarısı kadar performans gösterebiliyorum ortalama ben o da iyi hissedersem... :)

Nasıl ki işe giden insanların çoğu günde 8 saat mesai yapmaya mecburdur, bu da benim mesaim olsun... Mesainin ortasında molalar da olabilir elbette o da mesaiye dahildir... :)

Belki bu programa uyarsam başka işe de gerek bile kalmayabilir... EKPSS'yi kazanamaya da biliriz çünkü... Bu programa 1-1 buçuk ay dahi uysam en azından 3 tane oyunumu piyasaya sürerim... :) Birini sürdüm zaten bir platformda ancak orası etkisiz kaldı, çünkü 1$'dı halbuki biz reklamlı yapacağız... :) Leaderboard'u da ilk oyunumuza ekleyeceğiz, menüyü de ikinci oyunumuza ekleyeceğiz, yeni bölümleri de üçüncü oyunumuza ekleyeceğiz ve ona da menü yapacağız inşallah. Ardından da dördüncü oyuna geçeceğiz nasipse... 

Madem ki oyun yapmak istiyorsun oyun yap, ama yap.. Gün boyu serbestsin ancak 6 saatlik mesain gene var her türlü, 3 saati de oyun yapımı dediğimiz gibi, öğrencilik de devam ediyor ve edecek çünkü daha... :)

Final haftası uymayabilirsin o zaman da 3 saatlik oyun yapımını +3 saat derslere katarsın... :)

Haydi aslanım göreyim seni, aslanlar çalışkan olur, tembel olan aslan olamaz... :) Aslında lazy lions da var bizim hocanın müzik grubu Amerikalı... :) Yalnız oradan ayrılmış olabilir... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....