13 Mayıs 2024 Pazartesi

Neşeli ve Keyifli Bir Gün Olsun & 4 Maddelik Must'larımız Biraz Disiplinle

 Arkadaşlar herkese selamlar,

Bize bildirildiği şekliyle yani "La İlahe İllallah ve Eşhedü Enne Muhammeden Resulullah" şekliyle en azından 100 defa tesbih ettik... :) Namazı kılmadık çünkü beynimizde sıkıntı var... Böyleyken de içimizden pek namaz kılmak gelmiyor... :) Beyindeki psikozvari durumlar bizi ibadetten geri bıraktırıyor... Hüküm yalnızca Allah'ın... :) Yalnız bu gece 55 ayet kadar okuduk söylediğimiz gibi Tevbe 14-69 arasını... :) Bu Kuran-ı Kerim'imizi ikinci okuyuşumuz, henüz 9. suredeyiz... :)

Sizleri sevmedeyim dostlarım... :) Dost dostu sever...

Ne demişler hiçbir günah Allah'ın yüce merhametinden büyük değildir ama siz gene de günah işlememeye bakın... :)

Ne güzel bestelemiş Mozart, dinleyin neşelenin... :) Hem Muhammed hem İsa nebiler çok neşeli insanlarmış... Siz de neşeli olun... :)


Arkadaşlar bize biraz disiplin de gerek... :) Şöyle ağır olmayan ve gözümüzde büyümeyen bir program yapacağız ve buna hep uyacağız inşallah... :)

1) Her gün en az 1 adet okul dersi izlenecek (45-50 dakika, sınavlar için yoğun çalışma gerekirse bazen 5-6 saate kadar çıkabilir :))

2) Her gün üşenmeden bugünkü gibi 30 sağ 30 sol 30 sağ üst çapraz, 30 sol üst çapraz ağırlık çalışılacak... :) Bir iki günde çok fark etmez ancak her gün çalışırsak fark bariz oluşur... :) Bir de 30 mekik çekersek süper olur... Onu daha bugün çekmedik... Göbeği eritmek için birebir... :)

3) Her gün 1000 besmele çekilecek...

4)Bir gün kurslar izlenecek(tüm kurslardan), bir gün de oyun yapımıyla ilgilenecek... (en az 1 saat) Oyun kursu da olur, oyun kitabı da olur, oyun yapımı da olur... Kurslar da Btk Akademi'deki ya da Udemy'deki...

Bugün 2. maddeyi yaptık 30 mekik hariç, şimdi 1000 besmele zamanı haydi vira bismillah... :) Bu bizim Must'ımız olmalı biraz disiplinle... Çok yoğun değil bizi sıkmasın diye... :) 4 madde sadece... :)

Evet dostlarım, 3. maddeyi de tamamladık şükürler olsun... :) Akşam yemeğimizi de yedik... :) Şimdi sıra 1. maddede... :) Ama önce biraz mola... :)


Arkadaşlar, 1. maddeyi de tamamladık... :) Bilgisayar Organizasyonu ve Mimarisi dersinin 6. haftasını da izledik... :) Hoca ilk 6 haftada ilk 4 haftanın slaytlarını anlatmış... Biz de az sonra inşallah hepsini nihayet okumaya başlayacağız... :) 

4. maddemiz ise geceleyin nasipse... :)
Dostlarım slaytları okumaya başladık ve şimdi de size biraz 4 mevsim dinleteyim Vivaldi'den... Ne güzel bestelemiş... :) Tam bir keyif ve şölen... :)


Dostlarım, ilk 3 haftada anlatılan konuları yani ilk iki hafta slaytlarını okudum... Kaldı 2 hafta daha slaytları... :) Ancak çok yorulduk ve biraz da uykumuz geldi, ancak yatsak uyuyamayız, dolayısıyla biraz dinlenip slaytları atlayıp şimdilik 4. maddeye geçelim... :) Hemen oyun kitabımızı alıp kaldığımız yerden okumaya devam edelim...  130. sayfada kalmışız, normalde 207'ye kadar geldiğimiz yerde... :)

Dostlarım bugün çok yorulmuşuz, ekstra ders de çalıştık... :) Uykumuz geliyor, en iyisi bu son işi yarın sabaha bırakalım, çünkü bugün programı geç yaptık... Her Allah'ın günü bu programa yani 4 maddeye uyalım... Ekstralar ekstradır... :) Şimdi 30 mekiği de çekelim ve uyuyalım... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....