5 Mayıs 2024 Pazar

Herkese İyi Pazarlar

 Merhaba dostlarım,

Güzel bir Pazar sabahına uyandık... :) 9.00'dan önce uyandık ve saat şu anda 9.12... :) Kahvemizi yaptık, öncesinde de kardeşimizle konuştuk telefonda... :) Bugün neler yapacağımıza bakalım... :)

Dün en son Hacking Interface kitabında sayfa 46'da kalmıştık... :) Oradan itibaren okumaya devam edelim... :)


Dostlar bu kitabı okuyasımız gelmedi, biz yine C++ kitabına geri dönelim tekrar... Çayımız var, yanında da muzlu kremalı bisküvimiz var ve mutluyuz... :)

Sayfa 200'e tekrar geldik dostlarım... Yalnız bazı yerleri hızlı geçtik ve her şey %100 olarak anlaşılmadı... :) Olduğu kadar, olmadığı kader mi demeliyiz yoksa... :)

Bu C++ kitabında sayfa 202'ye geldik ve orada durduk... :) Baş ağrımız da olduğundan çok fazla okuyamadık... :) Şimdi yeni bir kitaba geçeceğiz... :)

1036 sayfalık Her Yönüyle C# 10 Kodlab'ın... 32. baskı bendeki.. :) Ama önce biraz kahvaltı yapalım... :)

Evet, bir şeyler yedik, ve okumaya başladık sayfa 20'deyiz... :) .NET FRAMEWORK NEDİR? başlığına kadar geldik... :) Şimdi biraz mola... :)



Menüleri tanıtmış ve projemizi nasıl publish edeceğimizden bahsetmiş... Sayfa 64'e kadar geldik... Extra information'lar var buralarda... :) Hızlı geçmek gerekir... :) Hemen çayımızı yapalım ve keyfimize bakalım... :)

Ada çayı yaptık ve ağrı kesici aldık... :) Şu anda başımız ağrırken beynimiz pek bir şey algılayamıyor... :) Biraz belki yarım saat dinlenelim... :) Saat 12.42... :)

Dostlarım bugün biraz dışarı çıktık... Bir çay içtik bizimkilerle... Sonra Liverpool ve Galatasaray'ın maçlarını izledik... Galatasaray 6 attı... :) Tebrikler aslanlar... :) GS 6-1 Sivasspor, ve Liverpool 4-2 Tottenham...

Keyifli maçlardı... :)



1000 besmelemizi de tesbih ettik bugün de... :) Tesbih ettirene şükürler olsun... :)

Gönülden anlamayana bağlanma deli gönül!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....