6 Mayıs 2024 Pazartesi

Durum Değerlendirmesi-3 (Not Must But Nice To Be)

 Merhaba dostlar,

Yeni bir durum değerlendirmesi yapmanın zamanı gelmiş... Bugün biraz uyuduk ve kalktıktan sonra güzel bir yemek sipariş ettik ve bir kısmını da yedik... Bir kısmı geceye kaldı... :) Allah'a şükürler olsun.. :) O'na şükretmedeyiz, şükrettikçe de rahmet bulmadayız... :)


Dostlarım derslerimiz son dönemde epey sallandığı için derslere ağırlık vermeliyiz... Bir program yapalım önümüzdeki 2 ay için ve mümkün mertebe, programa da uyalım... :)

Öncelikle bugün günlerden Pazartesi ve bugün de dahil olmak üzere, (saat 19.15'e gelecek daha inşallah..) :) 

- Her gün 2 adet okul dersi izlemeliyiz... Bilhassa hafta içi, hafta sonu serbest... :)

- Her gün kitap okumalıyız... (Süresiz, sınır yok)

- Her gün 1000 besmele çekmeliyiz..

- Gün aşırı yani iki günde bir oyun yapımları ( kitapları, yapımı, kursları vs.) ile ilgilenmeliyiz...

- Gün aşırı kurslarla ilgilenmeliyiz... :)

- İbadetleri de iyi hissedersek 11 Nisan'dan bu yana gücümüz yettiğince gelmeliyiz... :) Çünkü rahatsızız, ibadetler bizde psikoz gibi bir şey oluşturuyor... :) İyi hissedersek yapalım... :)

* İçimizden geldiğince bu programa uyalım ancak zorunluluk yok, çünkü fazla disiplin bizde ters tepiyor... :) 

Not Must But Nice To Be :)))


Arkadaşlar bilgisayar organizasyonu ve mimarisinden 2,5'dan fazla dersi izledik ve 5. ders de bitti... :) Banyomuzu yaptık, akşam atıştırmalarını da bitirdik kalan yemekleri ve şimdi biraz dinlenmece müzik ile ardından da ilk 5 haftada işlenen yerlerin slaytlarını okumaca... :) 1000 besmeleyi de geceleyin çekeriz inşallah hayırlısıyla... :)


Başımız ağrımış ders okumaları gitmiyor... :) En iyisi dinlenmek ve bir Parol içmek... :)


1000 besmelemizi gene tesbih ettik... :) Şimdi biraz kitap karıştıralım... :) Kendi Kendine Mba kitabına biraz göz attık ve işletme fikirlerinden sıkıldık... :) Bize şimdilik işletme gerekmiyor, sadece bize yetecek bir gelir gerekiyor, belki EKPSS ile atanırsak olacak inşallah... :) Saat de gece 2.50'ye geliyor... :) Bu saatte zamanda yolculuk kitapları da akmaz... :)

Arkadaşlar yarın ne yapacağımı buldum... Gene zamanda yolculuk topic'ine geri döneceğiz... 2 tane yazdığımız özet bilgiler vardı, kitaplardan alıntılar, onları okuyup yazmaya da devam edeceğiz inşallah... :) 

Şimdi kahvemiz var ve bizim yapmamız gereken bize verilen zamanda ne yapmamız gerektiğine karar vermek... :)

Sırf zamanda yolculuk konusunu enine boyuna araştırmak için Boğaziçi Fiziği tamamlamak istiyorum, şiirler de bunu gösteriyor eğer bir yanlışlık yoksa... Daha yayınlanmayan zamanda yolculuk şiirleri de var... Hem geçmişte okuduğumuz hem de sonradan yazdığımız... Kendimizin yaşlı haliyle karşılaşmamız da cabası geçmişte, belki bu sahne bir de yaşlı halimizle yaşanacak kim bilir... Bunlar çok uçuk şeyler belki, belki size yalan ya da deli saçması gelecek... Yaşayıp göreceğiz... :)

Ben sıradan bir insanım... Ancak bazı sıra dışı şeyler de yaşadım... Hem tasavvufi, hem dünyevi şeyler... :) Esen kalın... :) Şimdi biraz bloğumuzdaki zamanda yolculuk postlarına bakalım... Şöyle buyurun ve oradan da diğer yazıya geçin... :)


Dostlarım ilk yazıyı ve ikinci yazıda da sayfa 27 dediğimiz yorum kısmına kadar okuduk ve anlayamayacak kadar uykumuz geldi... Gerçi kahvemiz de var ama biraz uyuyalım.. Saat de 04.30'a geliyor... :) Nefsimiz şükrettikçe de rahmet yağıyor... Bu da size vereceğim küçük bir sır olsun... :) Küçük sırlar paylaşılabilir, büyük sırlar paylaşılamaz... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....