24 Eylül 2024 Salı

Şen Dostlara Selamlar

Dostlarım herkese günaydın,
Bu sabah 5.45 gibi yaklaşık ezanla uyandık, 6.15 gibi kalktık ve duşumuzu aldık. Saat şimdi 7.05 olmuş... :) İlaçlarımızı da aldık elbette... :) Kahvemizi de aldık elbette... :) Baş dönmemizin geçmesini beklemekteyiz... :) Heyet kitabında 232. sayfadaydık en son... Onu belki bitiririz ancak canımız hemen o kitabı okumak istemiyor... Önce baş dönmemizin geçmesini bekleyeceğiz, ardından da bakacağız durumlara... :) İçeride bir kraker bulduk, onu yiyelim de sersemliğimiz gitsin... :)


Az sonra baş dönmemiz geçsin de 1000 besmele ve kerahat vakti çıkınca da sabah namazını kılarız inşallah... :) Bugün 2. gün... :)

Dostlarım 1000 besmele tamam, yalnız epey de uykum var, şu kahveyi ve namazı saat 10'dan sonraya bırakmak isterim... :) Alarm 10.30'a kurulu ve saat de 7.45'e yaklaşmakta... :) Biraz kestirmeyi deneyelim... :)

Dostlar bu dönem programım tam olarak şöyle, yani dersler hafta hafta bugünlerde ve saatlerde... :)


Artık inşallah derslere günü gününe gireceğiz hiç biriktirmeden... :)

Melisa çayımızı da yaptık dostlar ve saat de 18.45'i geçmekte... :) 20.00'deki derse kadar biraz dinlenelim ve başımızın dönmesi biraz düzelsin inşallah... :)

Evet dostlarım ilk dersi tamamladık, keyifli bir dersti. Kazakistan Tarihi'ne giriş yaptık... Coğrafyası ve yer altı yer üstü zenginlikleri, önemli şehirleri hakkında konuştuk ve bir takım başka noktalar... :) Şimdi ilk hafta slaytını tekrar edelim bir de içeriği okuyalım sıcağı sıcağına... Bu dönemlik hedef 3,5+ getirebilmektir... Yani tüm dersleri en az 80 getirmektir... :)

Dostlarım Solian'ı 150'ye düşüyoruz çünkü fena baş dönmesi yapıyor... :) Daha da tehlikeli olmadan azaltalım... Bugün başka Solian almak yok... :)

Dostlarım, hastaneye kadar gittik annemin iğnesi için... :) Dönüşte de ton balıklı kaşarlı ekmek yedik evde... :) Şimdi de adaçayı demliyoruz... Keyfimiz mis... :) Rabbimize bin şükür olsun... :)

Arkadaşlar 5. gün yani cuma günü size söz verdiğim gibi oyunlarımla 5 saat kadar ilgileneceğim... Cuma günü oyunlarımla ilgilenme günü... :)

Ders hedefi ile giriş bölümlerini de takip ettik içerikten yani bugünkü görev tamam... :)

Saat 23.05 ve yatma vakti gelmiş... :)

Saat 23.30'a yaklaşıyor ve tekrar kalktık, aslında manikleşme başladığı için yatıyorduk... Olsun biraz da manik ya da hipomanik gezelim... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....