2 Eylül 2024 Pazartesi

Herkese Hayırlı Sabahlar

 Günaydın dostlar.

Ezadan hemen önce güzel bir Bursa sabahına başlamış bulunmaktayız... :) Kafamda yara olduğundan beri, 6 gündür kadar namazları bıraktım... :) Önceden de akas tukas yapabilirdim zaten... :) 25'er mg lustral ve solian ilaçlarımdan aldım gene... :) Mutluyuz Rab'be şükürler olsun... :)

Bazen bazı konulara kızsam da insanlarla gereksiz tartışmalara girmeyeceğim beni ilgilendirmeyen konularda... :) Hayatla barışık yaşamak en güzeli... :)

Hastalıktan şifa buldukça çalışmaya gayret edeceğim. Yalnız ne zaman şu ilaçları alsam, çalışabilecek enerjimi sünger gibi emiyor... :)

Önce kamuya atanmaya çalışacağım. Ardından babamın üzerine bir oyun şirketi. Bu arada af çıkarsa kayıtla eski okula dönmeye çalışmak. Dönersek bitirmeye çalışmak... :) Zamanda yolculuk topiğine iyi hazırlanmak. İbadetleri adam gibi yapmak ve daha da mutlu olmak... :) Siber güvenlik yüksek lisansı yapmak... :) Ve de şu bilgisayar mühendisliği ile aşçılığı bitirebilmek inşallah... :)


Bugün bir de iğnemizi olmalıyız dostlarım. Artık neredeyse aklıma bile gelmiyor ve beni etkilemiyor... Bu iğneyi de yavaş yavaş 75'e düşmenin zamanı geliyor gibi... :) Normalde belki de dün olmalıydık... Bloğa bakalım geçen ay ne zaman olmuşuz... :) Sanırım 2'sinde olmuşuz ve Ağustos da 31 gün dolayısıyla 1'inde olmalıydık... Ancak 1 gün geciktirsek de bana mısın demiyor... :)

Evet dostlar, biraz uyuduk tekrar sabahtan 13.45 gibi kalktık ve kahvaltımızı yapıp, iğnemizi olduk sağlık ocağında... :) 25 mg Solian'ımızdan da alınca iyice rahatladık... Mutluyuz, Allah'a şükürler olsun... :)

Saat şimdi 15.05 olmuş... :) Biraz çay demleyeceğiz babamla... Keyfimize bakacağız... :) Kurslarımıza da devam edebiliriz... :))

Dostlarım kali linux'ümüzün şifresini unutmuştuk. Onu kırarak değiştirebildik ve kaliyi update ve upgrade ediyoruz...  :) Siber güvenlik kursumuza devam ediyoruz... :)

Şu aşağıdaki komutları tekrar ettik ve öğrendik.. :)

Linux Komutları
pwd
ls
cd
cd ..
mkdir
touch
cp notes.txt test/notes.txt
mv
rm
rm --help
whoami

219 kısımdan oluşuyor şimdilik etik hackerlık kursu, biz 20. videodayız... :) Hep pratik ederek ilerliyoruz... :)

Evet dostlar 21. videoya kadar geldik... Yorulduk epey ilacı alınca... :) Beynimiz sersemledi... :) Şimdilik bu kadar yeter... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....