11 Eylül 2024 Çarşamba

Güzel Bir Sabah Çalışmaya Devam :)

 Günaydın dostlar,

Bu sabah ezandan hemen sonra kalktık... :) İlaçlarımızı alıp kahvemizi yaptık... Namaza durmadık bu vaziyette, belki hava aydınlandıktan sonra dururuz... :) Rüyamda hem Sadi Şirazi niyetine birini gördüm, hem de matematik defteri gördüm... :) Belki de Bostan'ı okumaya altlarını çizerek devam etmeliyiz... :) Sizlerle de paylaşırız belki tekrardan o topiğe yazdıklarımızı ve yazacaklarımızı... :) Şimdi şu güzel şarkıyla, kahvemizi içelim biraz... :) Bir de o dünkü C++ kursuna devam edelim BTK Akademi'deki... :) Ya da C++ İle Projeler kitabını okuyalım önce biraz dostlarım... Balkona gene arı geldi ve biz de içeri kaçtık, geçen gün kafayı yarmıştık arıdan kaçarken, epey tehlikeli oluyorlar bizim için... :)



9. sayfadan 24. sayfaya kadar geldik dostlar, toplam 270 sayfaymış... :)


Biraz oyalandık dostlar, canımız hiç daha da C++ çalışmak istemedi sabah sabah... :) Bilgelerin sözlerine bakalım biraz. Şu bizim küçük felsefe serileri dostlarım... Baştan başa bilgelik öğütleri... :) Öğüt dinleme vaktimiz gelmiş ancak tasavvuftan değil, bilgelerden... Fazla tasavvuf bana dokunuyor, rahatsız olduğumdan, fazla dine meyletmek de...

İşte bugün attığım tweetler dostlar:


Dostlarım, Heyet kitabının 5. çıkmış... İlk 4 kitaplık seriyi bir solukta okumuştuk adeta... Süperlerdi... :) Nasipse yakında 5.'yi alırız, ancak şu 4 kitabı da ikinci kez tekrar etmekte fayda var... Bakalım şu heyete biraz daha yakından... :) Bir de dostlarım melisa çayı yapıyoruz... Keyfimiz mis... Rab'be bin şükür... :)

284 sayfa dostlarım ilk kitap, biz 33'e geldik... :) Çok güzel bir kitap ve herkesin bir sırrı vardır derler ve en çok sır da Hazreti peygamberdedir... :) Okumaya devam edeceğiz inşallah... :)


41'e geldik ve yorulduk dostlar... :) 
51'e kadar gelip durmuşuz dostlar... Ardından uykuya dalmışız, ikindi üstü yatıp akşam 8 gibi hava karardıktan sonra uyanmışız... :) Demin ilacımızı alıp, bir de ağrı kesici almışız... :) Kalan soğuk kahvemizi içmedeyiz... :)

Dostlarım rehberim Sezer Dayı'mla görüştüm... Ermişmiş, bilgeymiş, dervişmiş, bunları geç dedi... :) Sen Eray'sın ve Eray olarak kal dedi... Bu adamları sevsek de onlar gibi olamayız dostlarım... Biz sadece neşeli Eray'ız... Hakk'tan ufak tefek sırlara sahibiz o kadar... :)) Bunların varlığına da kimseyi inandırmak zorunda da değiliz... :) Önce neşeli kalalım, sonra ilerleyebildiğimiz doğal akışında menzilimiz ne ise ona ulaşalım... :) Önce bir iş bulalım, belki devlet işi parasının azlığına ya da çokluğuna bakmadan... Sonra da dostlarla bir olalım... Biraz da bilgeleşelim... Biz kendimizi alim de zannetmeyelim asla... :) Dayım beni rahatlattı gene, Allah ondan razı olsun... :) Çarşı taraftarı Atatürkçü dayım... :)
61'e geldik ve yorulduk dostlar... :)
78. sayfaya geldik dostlar bir aradan sonra... :)
118'e geldik dostlar... :) Saat de 2 olmuş gece yarısı, bugün epey uyuduk, biraz oturabiliriz... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....