5 Eylül 2024 Perşembe

Hava Aydınlanacak Dostlar İnşallah

 Merhaba dostlarım,

Sabah 5 olmadan yazıyorum bu satırı... :) Henüz her yer karanlık... :) Köpekler havlıyor... :) 25'er mg ilaçlarımızdan aldık ve köpüklü 3'ü 1 arada kahvemizi de doldurduk... :) Bugün de iyi çalışalım dostlarım... :) Kurslarda gene akalım inşallah... :)

Bugün de nasipse namaza duracağız... :) Bizi mutlu kılan Rab'be şükürler olsun. İnşallah tüm ömrümüz boyunca şen kalırız Mevla güzel yazılar yazsın bizlere... :) Hikmet bağışlıyor o güzeller sultanı, güzellik bağışlıyor... :) O bize şah damarımızdan daha yakın ancak herkes O'nu bilmez... :)

Yaklaşık 4.35 gibi uyanmışızdır gene bu sabah dostlarım gece 10.30 - 11.00 gibi yatıp da... :)

Canımız şimdilik bu sabah vaktinde hiç kurs çalışmak istemiyor... Daha çok ilim öğrenmek istiyor... :) Süleyman Nebi'nin Meselleri'ni açalım ve sizlerle de paylaşalım gene bir kısmını... :)

Ama öncesinde bloğumuza biraz göz atalım... Eskileri yad edelim... :) 2023 Kasım'ında kalmıştık en son... :)


Dostlarım biraz göz attık eski postlarımıza... :) Kasım'ın 17'sine kadar geldik, nasipse oradan devam edeceğiz... Epey videoları da inceledik... :) Az video da paylaşmıyormuşuz... :)

Dostlar neşemizi ya da modumuzu düşürecek şeylerden uzak durmakta fayda var... :) İbadet de bize huzur ya da neşe vermeyecekse, kasvet verecekse, yapmamak daha iyi bence... :) Zaten kafamızda sıkıntılar varken çok ibadete meyledemiyoruz... :) Bazen Hakk içimize şevk veriyor... O da ortalamayı alırsak günde 1 ibadete belki tekabül eder... :)

Çok ermek diye bir amacımız elbette yok... Çok iyi bir müslüman olacağız diye bir şart da yok... Zaten müslümanlık da yalnız ibadetten oluşmaz elbette... :) Neşeli olmaya ve hayattan keyif almaya bakıyoruz dostlarım. Olay bu... :) Zengin olmak gibi bir derdimiz de yok... :) Sadece sevdiğimiz şeyleri yapmak ve hep özgür kalmak istiyoruz o kadar... :) Bir de kendimize yetecek kadar gelir... :) 

Belki de bu hastalık bize Hakk'ın ikramı... :) O kılamadığımız namazlarla günahlara kefaret olacak belki de... :) Zorla güzellik olmaz demişler... :) Şimdi saat 7.00'yi geçiyor ve ikinci 25 mg'ımızı da aldık... :)

Dostlar sabah yatıp, belki 13.30'u geçiyordu uyandık... :) Babamlar annemi doktora götürmüşler... :) Şifa bulsun inşallah annem... :)

Dostlar Meselleri de okuyamadık ve yazamadık da... :) Belki daha sonra ya da başka zaman... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....