29 Eylül 2024 Pazar

Güzel Bir Pazar Sabahı

 Merhaba dostlar,

Bugün 29 Eylül 2024 Pazar... Az sonra duşumuzu alır ve rahatlarız umarım... :) Şimdilik güzel bir çay yaptık... :) 25'er mg ilaçlarımızdan da aldık... :) 5.45 gibi ezan ile uyandık dostlar... :) Tahminimizce 00.50 gibi yatıp... :)


Dostlarım duşumuzu aldık... Az sonra tespihe başlayabiliriz... :) Ancak tespih kaçmıyor... Her ne kadar kütüphanemde tamamlamadığım ve hatta ve hatta başlayamadığım kitaplar dahi olsa, biz yine Heyet-2'yi ikinci tur okumak istiyoruz... Bir başlayalım vira bismillah deyip, zaten en fazla 3 seferde kitap bitiyor... :) Yani tek seferde 100 sayfadan fazla okutuyor... Yazandan da Allah razı olsun... :)  Yazdırandan da... :) Çayımız da yanımızda, Rabbe bin şükür... :)

Çayı tazeledik dostlar ve 19. sayfaya çok hızlı geldik... :) 8 olsun saat de ilacımızı alalım... :) Aslında başımız da ağrıyor besmeleyi bekletmeyelim haydi vira bismillah 1000 tane için... :)
Evet dostlar bu iş de tamam... :) Saat 8 olsun da 25 dakika var hem 25 mg ilacımızı hem de ağrı kesici Parol Plus'ımızı da alalım dostlar... Kafa sersemliğine de iyi geliyor sanki... :)
Dostlarım bize 24 yaşında 2 kez 5-6 ay arayla Hakk'ın ilhamı net bir şekilde ulaştı... O zamandan bu zamana bazı küçük hikmetlere ulaştık elbette ancak çok da uzun menzil alamadık... Okuduğumuz kitapları ve kütüphaneyi size gösterdik... Biraz daha hızlanmalı ve iyileşmeli, aynı zamanda Hakk'ın da huzurunda adam gibi 5 vakte kadar durmalıyız... Belki 1 vakit eder bu zamana kadar ortalama... :) Bu güzel devlete hizmet etmeliyiz... :) Belki yeğenimizi yetiştirerek, belki hiç bir izi olmayan evlat ya da evlatlarımızı yetiştirerek... Belki aydın olarak, belki menzilimizi arttırarak, ufak da olsa bu devletin ve milletin iyi olması için bir katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize... :) Belki de çok çalışarak dostlar... :)

Çok akıllı bir adammış dostlar Sultan Abdülhamid, bizde onun kadar akıl yoktur muhtemelen ancak gene de mutlu bir kalp var bizde de... Allah'a şükürler olsun... :)

44'e geldik dostlar... :) Biraz dinlenelim... :)


Bugün nedense hep bize pazartesi gibi geliyor dostlar, halbuki pazar... Belki erken kalktığımızdan... :) 64'e kadar geldik bile... :) Gene şu Sertab Erener'in güzel şarkısını açalım dostlarım... :)


Başımızda uykusuzluk sıkıntısı var gibi dostlarım, biraz da psikozla sersemlik... :) Böyleyken kitap okunmuyor, biraz bir şeyler yiyip kendimize gelelim ve kitaba da biraz ara verelim, kaçmıyor kitap elbette... :) Ardından da sabah namazına durup 7. günkü görevi tamamlayalım... :)

100 defa Ya Rahman tespih edelim dostlar her gün, unutkanlığı kaldırırmış... :) Bu iş de tamam dostlar... Beynimizde sanki biraz psikoz var gibi, 25 mg'ın yarısını yani 200 mglık ilacın 16'da birini şimdi alalım dostlar... :) Daha saat 12 olmadı halbuki kalanını da 12'de... :)

33-34-33 oldu bu kez de kendi tespihlerimizi yaptık, onları epeydir bırakmıştık... Halbuki onlar da faydalı... :) 100 de Allah zikrettik... Bu 33-33-34'lük kendi tespihimizle 100 Allah'ı her namazdan sonra söylemeliyiz dostlar bizce... :) Bu programımıza uyabilir ve 200 gün tamamlandığında daha iyi bir müslüman olabilirsek, 4 namazdan sonra 100 Allah ve akşam namazında 600 Allah'ı virdi mevlevi ile söylemeliyiz... Toplam 1000 olsun böylece... :) Biraz daha iyi olduk şimdi... :)

Dostlarım fazla din ya da tasavvuf rahatsız da olduğumdan bana dokunmakta... Saatlerce tasavvuf okuyan-anlatan-yazan mutasavvıflar var onlara dokunmuyor ancak bana günde 1 saatten fazla tasavvuf ya da dinle uğraşmak çok dokunuyor dostlarım... Namazlara da tasavvuf okumalara da tespihe de toplam maksimum 1 saat ayırmalıyım... :) Seküler olmak zorundayım, akıl sağlığımı korumak ve yükseltmek için... :) Hem Mustafa Kemal Paşa'm da öyle isterdi... :) Onun izinden gidelim... Aklı yüceltirsek, bu beraberinde hem mutluluğun artmasına hem de rahatlamaya vesile olacaktır... Yanmış beyin işe yaramaz... Kim ne derse desin, mutluluğumuzu arttırıyorsa biz gene ayda bir biramızı da içelim... :) Belki Mevla günahını da yazmayacaktır ya da affedecektir... :) Şifa için içeceğiz, rahatlamak ve harman olmamak için... :)

Kitap her ne kadar akıcı da olsa, fazla aynı kitabı okumak da sıkıyor beni dostlarım, biraz sıkılgan bir yapım vardır... :) 64'e ayraç koyayım... Keyifli başka bir kitap alalım... :)

Biz menzilimize fazla tespih ve seccadeyle ulaşmayacağız dostlarım... İlimle, hastalığa veyahut yoksulluğa sabırla, mutluluk ve şükürle ulaşacağız dostlar, bir de bol bol nasipse iyiliklerle ve de kalemimizle... :) O bakımdan 1 vakit olmuş - 5 vakit olmuş fazla mühim değil... En azından 1 vakit olsun da gerisi çok da mühim değil... :)

Kitaptan vazgeçtim dostlar... Şimdilik 64 sayfa yeter... :) İlacımızın kalanını da aldık ve biraz rahatladık... :) Bugün kankamız Gürsu ile görüşmemizde fayda var... Adeta psikoterapi gibi oluyor kankayla sohbet... :)


Bugün ayın 29'u, nasipse 2'sinde iğne olacağız... Hep aynı şey oluyor... İğne olmaya 2-3 gün kala ilaç dozu yetmiyor... Küçük bir doz daha aldım dostlarım totalde 150'den 175-200'e çıkartıyorum son 3 gün kadar... :) İğne de bizi müthiş rahatlatan bir şey... Hastalığımız elbette mevcut dostlarım, yok diyemem asla, ama iyi giden bir hastayım... Hiç de hastanede yatmadım ve Mevla yatırmasın da... :) 

Şu aldığımız ekstra ilaç müthiş iyi geldi dostlar... Beynin şu ilaca ihtiyacı var... :) Önceden 600 mg yazmıştı doktor... Şimdi çoğu zaman 150, son anlarda 200'e kadar yolu var... :) İğneye de ihtiyaç var elbette dostlar, yavaş yavaş iyileştiriyor Mevla bizi, ancak hiç tam iyileşmeyeceğiz, biraz kalacak hastalığımız gibi dediler... :) %95 bile iyileşsem süper dostlar ben razıyım... Şimdilerde dediğimiz gibi %85 veririm sağlığa... :) %10 kadar ilerlemeliyiz... :)

Dostlar devlette sadece 4350 engelli kontenjanı ayrılacak deniliyor... Ben 3339. olmalıyım ancak o sayının yarısı aşağı yukarı geçerli çünkü diğer yarısı ön lisans ve ortaöğretim olacaktır... Boşuna umutlanıyoruz memur olalım diye... EKPSS mi geçiniz... :) 2026 Ocak''ına kadar beklersek belki... Ölme eşeğim ölme... :)

Hastalığımız da mevcut başka işlerde uzaktan yapabilir miyim bilmiyorum... Rab elbet yolumu gösterir... :)




Bütün gücümle Mevlana'yı takip edeceğim, manevi babayı, belki Hz İsa da yoldaş olur bize... :) Hüzünlendik ve bir yarım ekstra lustral aldık... Mevlana gökyüzüne ağardı... Hz İsa da öyle, üstelik ölüleri de diriltirdi... Aradaki farkı var gücümüzle kapatmak için çabalamalıyız, ölünce size nurunuz gösterilir... :) O zaman anlarsınız Hanya'yı Konya'yı... :) Sıfır olmasak da menzilimiz küçük, onlarla yarışamıyoruz... İnşallah Mevla aradaki açığı kapattırır dertlere güldürerek ve şenliğimizle... :) Zaten onlarla değil, kendimizle yarışmalıyız... Herkesin kapasitesi ve menzili farklıdır... Yarış da pek de doğru bir kavram değil... :)

İğneyi bir gün önce olalım ve bol bol okuyalım ancak erenlere de bu kadar seyrek uğramayalım... Dert ve bela da yazsalar, aklımızı da alsalar, onlardan ayrılmayalım... :) Her gün en az yarım saat erenlerin sözlerini okusak yeter... :)

13775 gündür yaşıyorsak ve bir bu kadar daha zamanımız olursa, bundan daha hızlı yol almaya bakalım Hakk'a doğru... Çünkü Hakk bize var olduğunu ve hikmetlerini bildirdi... :) Sallanmayalım, aklı da koruyarak gidelim aklımızı yağmalamaya uğraşsalar da... :) Belki bir gün zamanda yolculuk yaparız belli mi olur, yaşlı halimizle karşılaştığımız gibi... Bir çocuklukta, bir belki iki defa da gençlikte karşılaştık... Zaman kapıları vardır, belki zaman makineleri de olabilir...  Erenlere izin vardır o kapılardan geçmeye... :) Daha nice sırlar var... :) Dün Hazreti Süleyman en az 1 saat, bugün de en az yarım saat Mevlana nasip oldu... :) Bakmadım saate belki az daha fazla da olabilir... :) Okutan da Allah, seçtiren de Allah, yazdıran da Allah... :)  Onları okuyunca dertlere gülüp geçiyorum... O menzillere çok var, bu yolun sonu yok... :) Git gidebildiğin kadar Rabbine... :) İstediğin yoldan git, nasıl gidersen git... O zaten hep seninle... :) Sana asla taşıyabileceğinden fazla yük verilmeyecektir... :) Zahmetler olduğu gibi rahmetler de vardır... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....