24 Eylül 2024 Salı

Durum Değerlendirmesi-4

 Merhaba dostlarım,

Gene bir durum değerlendirmesiyle durumları toparlayacak olursak;

- Bilgisayar Mühendisliği 3. sınıf dersleri bu akşam başlıyor, inşallah derslere bu sefer adam akıllı gireceğiz... Zaten toplam 6 ders var ve programı da yükledik... :) 4 tane üstten verdiğimiz, 4 tane de alttan kalan derslerimiz vardı... İnşallah 6. dönem büyük bir gayretle onları temizleyeceğiz... Şimdilik 5. dönem... :)

- Dostlarım, öğrenciyiz ve başka işimiz gücümüz yok... :) C++ kurslarını bitirmeliyiz, toplam 3 adet kurs var dostlar... :) C++ kitaplarını da okumalıyız... :) Zaten iki kitabın çoğunu en az 2-3 kez okumuşuzdur... :) Toplam 3 C++ kitabımız var şimdilik... :)

- EKPSS tercihlerini beklemekteyiz... Devlet işi olursa rahat olabilir... Azına çoğuna bakmadan, rahatça çalışabilirsek hafif bir işte çok iyi de olabilir... :) En az 7 sene kadar devlete hizmet etsek, emeklilik süresini erken olanını dolduracağız muhtemelen... 60 yaşında da emekliliğe hak kazanabiliriz inşallah... :) Eğer olmazsa da 3. sınıf sonunda alttan dersleri de temizleyip sertifikaları aldıktan sonra uzaktan dövizle C++ işlerine yönelmek akıllıca olur elbette... :) Rabbim en güzel yazıları yazsın inşallah... :)

- Oyunlarda da 3 tane oyunumuz var elbette size gösterdiğimiz ancak bunların üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor... Belki ardından da yeni oyunlara geçmek gerekiyor...

- Aşçılığı hobi olarak okuyoruz ve geriye 6 tane dersimiz kalmış... Bu 3. senede onları da tamamlarsak, inşallah diplomaya uzanırız... :)

- Zamanda yolculuk topiği ise beklemede genellikle, çünkü onun için Boğaziçi Fizik bölümüyle haşir neşir olmak gerek gibi... :) Eğer bir gün gerçekten de zaman yolcusu olabilirsek, bunun için fiziği ve zamanda yolculuk konusunu iyicene araştırmamızda fayda var gerçekten de... :) Boğaziçi fizik bölümüne dönmek için af ve İngilizce yeterliliği kanıtlamak gerek... :)

- Din ve tasavvuf konusunda da ufaktan yol almaya tekrar başladık... Zamanda yolculuk mevzusu da bize öyle geliyor ki tasavvufta ve bilgelikte derinleşmekten geçecek gibi... :)

- Başka kurslarımız ya da kitaplarımız da tamamlanmayı beklemekte... Öyleyse çok sallanmadan çalışmakta fayda var... Ancak ilaçları da uykudan kalkınca peş peşe içince beynimiz sersem olmakta... Ben diyorum ki babama ilacı 175'den 150'ye düşelim artık... Babam ise 150'ye yeni yılda düşeriz diyor... :) Halbuki 1 ay 150 kullanmıştık... :)

- Rab hep bizimle, o yüzden paniğe gerek yok... Sadece öğrenciliğin ve çalışmanın da hakkını verelim yeter... :) Ortalamayı da toparlayalım inşallah... :) Şimdilik 2.74, hedef 3+ ile mezun olmak... :) Yani onur derecesiyle... :)

- Uykuları azalt dostum, çok uyuyorsun zaman zaman... Zaman yolcusu dediğin bu kadar uyumaz... Hızlı yol alır... :) Yaşın 37,5'u geçiyor... Çok daha geç olmadan ağır uykulardan uyan yani KALK! Mevla'nın  izniyle... :)

- Yani şükürler olsun ki mutluyuz, ancak para sıfır... :) Bize hep ailemiz bakmakta... :) Çok geç olmadan adam olalım da artık biz ailemize bakalım... :) Mevla'dan bunu da canı gönülden dilemekteyim... Hem sağlığımı hem de kesemi çok güzelleştirsin inşallah... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....