26 Eylül 2024 Perşembe

Hoş Gelmiş 26 Eylül :)

 Herkese hayırlı geceler,

26 Eylül 2024, saat 00.30 civarı yazıyorum bu yazıları... :) Rabbimize şükürler olsun, 3 gündür 1000 besmele ve geç de olsa sabah namazlarını kazayla da olsa kılıyoruz... Kaldı 37 gün dostlarım... Sonra nasipse akşamı da ekleyeceğiz... :)

Güzel olanı şu ki biraz aklımız başımıza gelmiş ve 2 dersimize de girdik ve sıradaki hedef bugünkü 3 derse de girmek... :) Cuma günü de 5 saat kadar oyunlarla ilgileneceğimizi söylemiştik... :) Mutluyuz Rabbe şükürler olsun... Arızalar elbette çıkabiliyor bu sabah da olduğu gibi ama takılmamayı öğrenirsek çabuk ilerliyoruz en fazla 3 saat kadar kaybediyoruz... :)

Şimdi biraz uykumuz geliyor yavaştan, bu saatte ders çalışamayacağız... İlacı en son 10'da aldık ve 150 mg aldık toplam... :) Yani böylesi daha iyi... Hafif maniden zarar gelmez elbette... :)

Güzel bir şarkı açalım... :)

Yarınki hedefte 1,5 hızıyla C#'ı bitirmek var, henüz %22'deyiz... Ardından da zaman kalırsa algoritmalar kursuna devam etmek var... Biraz dersleri incelemek ve akşama da 3 tane derse girmek olarak özetlenebilir... Rabbe çok şükürler olsun... :) Sabah 1000 besmele + sabah ve şükür namazlarını da unutmayalım... :)


Dostlarım bugün epey uyumuşuz  ve öğleden sonra kalkmışız... :) Kahvaltımızı da yaptık... Şimdi sırada 1000 besmele + sabah namazının farzı var, ancak ondan önce biraz ders çalışabiliriz dostlarım, besmele kaçmıyor ne de olsa... :) İlaçları da peş peşe 75 mg kadar alınca, kafamız sersem oldu epey... :) Biraz oyalanıp, açılalım... :) Ya da direkt 1000 besmele ile başlayalım dostlarım... Haydi vira bismillah... :)

Evet dostlarım Allah'ın izniyle 1000 besmeleyi tamamladık ve ardından da bir fatiha okuduk dua edip... :) Rab'be çok şükürler olsun... :) Tespihlerimizi kabul eylesin inşallah... :) Şimdi geriye sadece sabah namazının kazası kaldı dostlar... O da sonraya kalsın... Saat de 15.45 olmuş, ve şimdi ne yapacağımıza bakalım... Canımız hiç yaptığımız plandaki gibi C# çalışmak istemiyor, bu sefer biraz kitap okumak istiyor... Biz de kitap okuyalım... Yazılım çalışmak sonraya kalsın... :)

Dostlarım canım kitap da okumak istemiyor, sadece kendi bloğumu okumak istiyorum... Sanırım Kasım'ın sonlarında  kalmıştık 2023 Eylül'ün... Oradan gelelim bu tarafa doğru... :) Yani rahatlamak ve dinlenmek istiyorum 1000 besmele başımı döndürdü biraz... :))

2023 Aralık ilk güne kadar geldik dostlar, gerisini okumak sonra olsun... :) Şimdi ikindi okunmakta... :) Güzel bir kahve yapalım... :) Keyfimiz bol olsun... Şimdilik programdan dolayı kılamadığımız namazlardan dolayı Mevla bizleri affeylesin... :) Namaza duranlarla dua okuyanların hayırlı olabilecek dualarını da kabul eylesin Mevla... :)

Eski postlarıma bakıyorum da sanki birazcık daha dindarmışım, şimdi az daha sekülerleşmişim ve bu da iyi bir şey bence... Fazla sofuluk yaramaz... :) 200 gün içinde namazları 5 vakite çıkarıp tekrar dindarlaşsak bile, bu böyle... Atatürk de bizim baş rehberlerimizdendir ve bilimin de izinden gitmek için akıl gerekir... Beyni yakmak yaramaz... :) Akıl büyük bir nimettir ve herkes bu nimeti iyi kullanamıyor maalesef... :) Yat kalk ibadet etle Tanrı'ya yaklaşılmaz, Tanrı'ya akıl ve beyinle yaklaşılır... :)


Dostlarım ve şu bilgisayarıma sızan ve kendisini tanıtmayan hackerlara da Tanrı hesap sorsun rahatsız ettikleri için... :) Onlara güvenim yok ve hiç de olmayacak... :)

Dostlarım 4 Aralık 2023 Zaman Yolculuğu topiğine kadar geldim... :) Bu topikte de sayfa 27'ye kadar okudum not aldığım yerdeki yani kitabın ilk 27 sayfasının özeti... Biraz dinleniyor ve yeni kitaplar keşfediyorum... Belki alırsam size de haber veririm... :) İlaçtan son 25 mg ile yan 100. mg ile saat belki de 6 olmadan almışımdır ve biraz da başımı ağrıttı... :)
İlaç saatlerine de düzenleme yaptım dostlar... 01.45 - 7.00 - 10.45 - 14.30 - 18.15 ve 22.00 olmak üzere... Yani anlayacağınız 01.45'i de ekledim ve böylece bu 6 aşamada 150 mg alırsam rahat olacağım inşallah... :) Yalnız bugün biraz geri kaldım normal dozlardan... :) Bugün 125 mg yeterli gibi, gece de ilaç alıp 150 yaparız yarın için... :)

Dostlarım bugün 3 derse de girdim... :) İlk ders yazılım mühendisliğiydi... Hoca epey girizgah yaptı ve son 15 dakika başladı anlatmaya... :) Fazla zor bir derse benzemiyor gibiydi... Sadece biraz sözel diyorlarmış önceki dönemler... :) Sonraki dersimiz Kazak Dili'ydi ve hocamız da Kazakistan hakkında ve genel konuşmalarını yaptıktan sonra derse başladı... Kiril Alfabesi öğrenecekmişiz ve başladık bile öğrenmeye... Güzel bir gelişme bu bizim için, belki ileride Rusça da öğrenebiliriz bu sayede... :) Son ders de işletim sistemleri dersiydi dostlarım ve hocamız da epey bilgili biriydi... Güzel bilgiler aktardı bize... :) Derslerin ardından da abdest alıp sabahın kazasını kıldık ve 4. gün de tamam böylece geç de olsa... :) Kaldı 36... :) Sonra nasipse akşamı ve akşam Vird-i Mevlevi'sini de ekleyeceğiz nasip olursa... :)

Rabbe şükürler olsun... Mutluyuz... :) Tv'de BJK maçı var... Ajax 3-0 galip şu an... Fener de 2-1 kazanmış Royale Union Saint-Gilloise 'a karşı... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....