9 Eylül 2024 Pazartesi

Güzel Bir Gün :)

 Merhaba dostlarım,

Bugün hastaneye gittik ve dikişleri aldırdık ve bizim Basri'yle buluşmamızdan kalan bir fotoğraf ve benim en son çekilmiş fotoğrafımı da bloğa koyayım... :) Hatıra kalsın... :)




Dostlarım Mevlana'nın Divan'ında VII-2 273'e ikinci tur gelişimiz... :) Okuduk biraz... Bu gece ilim öğrenelim... Hem Mevlana, belki başka habipler de... Zaman çok değerli dostlarım... Ancak panik de yapmayın... :) O kursu tamamlama işi kaldı hep... İşlerimiz akas tukas ancak olsun... :)

Dostlarım şöyle güzel bir program yapalım:
Bu akşam ve gece istediğin ilimleri öğren ve istediğin kadar dinlen... :) İstediğin kadar yazı yaz... :)
Yarın uyandıktan sonra ilimden C++ Programlama kursuna dön tekrar ve bir gayretle başın ağrımıyorsa bitir kalan yarısını ve şu sertifikayı da Linkedin'de yayınla... Yaklaşık 5-6 saatlik işi vardır... :) Zaman kalırsa doktora git ehliyet raporu için yoksa ertesi güne kalacak o iş... :)
İşlerini yarım yamalak yapmaktan vazgeç... Ne kadar yarım işin varsa kurs, oyun, kitap, okul vs. tamamlamaya gayret göster... Tamamlayabildiğin kadar elbette... :) Her tamamlanan işten büyük mutluluk duymaktasın... :)
Namazlara da günde 1 defa dahi olsa gayret göstermeye devam et... Zaten fazlası sana bu rahatsızlıkla dokunmakta.. :) Tespihe de gayret göster... :) Her kılınan namazdan ve çekilen tespihten de mutluluk duymaktasın... :)
Şimdi o eski şiiri tekrar açalım... :)


Dostlarım, yatsıya eğilebildik şükürler olsun. 33-33-34'lük kendi tespihlerimizle, 100 tane de Allah tespih ettik... Şükürler olsun Mevla'ya şöyle bir rahatladık... :) Şahsen ben günde 1 defa bile namaz kılsam rahatlıyorum... Kılamadıklarıma çok üzülmüyorum çünkü biraz rahatsızım... Bardağın dolu tarafına bakıyorum her zaman... :) Siz de Hakk'a kulluk ederseniz canı gönülden feraha kavuşursunuz dostlarım... Yalnız herkeste imanın derecesi farklıdır... Peygamberlerdeki imanla halktaki iman bir olmaz elbette... :) Ancak yine de imanın zerresi dahi varsa sizi cennete ulaştırır inşallah iyi biriyseniz... :)
16 Kasım 2023'ten 27 kasım 2023 'e kadar olan bloglarımızı okuduk, o günlerimiz gözlerimizde canlandı... :) O zamanlar genelde 250 mg kullanıyormuşum hatta bazen de 300 mg'a bile çıkıyormuş, şimdilerdeyse 175 mg kafi geliyor... Bugünlük sanırım 150 mg almış olabilirim, birazdan bir 25 mg daha alırım dostlarım... Aslında 1 ay kadar 150 mg da kullandım ancak gene de 175 şimdilik daha iyi hala gibi... Allah ömür verirse 2025'in Kasım'ında da belki de 100 ya da 125'e düşeriz inşallah... :) İyileşme elbette ki bariz var dostlarım ancak çok yavaş yavaş... :) Mevla bu hastalıkla bize sabrı öğretiyor... :) Çünkü normalde biz çok sabırlı biri değiliz... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....