20 Haziran 2024 Perşembe

Süper Bir Sabah ve Güzel Bir Akşamüstü

 Dostlar herkese günaydın,

Bu sabah 5.19 gibi uyandık... :) Kahvemizi yaptık... :) 25mg solian ile 50 mg lustralımızı aldık sabah sabah... :) Daha gün içerisinde 150 mg daha almalıyız soliandan... :)

Sütlü nescafenin keyfini çıkarmadayız... Kuşlar ötüşüyorlar cıvıl cıvıl... :) Saat de 5.45 olmuş... :) 6.00'ya kadar dinlenelim ve 6'da diferansiyel denklemden başlayalım inşallah... :) Şimdi biraz müzik molası... :)


Evet dostlar, 2. diferansiyel denklemler dersini de yazarak çalıştık ve süper anladık, zaten ilk 3 derste hiçbir problem yoktu... :) 4. derste işler biraz karışıyor gibiydi... Biraz yavaş geçeceğiz 4. dersi... :) Şimdi birazcık mola ve 3. derse geçelim... :)

Evet arkadaşlar, 3. dersi de bitirdik... Hemen hemen her şeyi anladık, bazı logaritmik geçişleri integrallerde biraz çalışmalıyız... :) Yani %98'in üzerinde anlamışızdır... :)

Şimdi 4. derse geçmeliyiz... :) 


Dostlar canımız hiç 4. derse geçmek istemedi... Sabah sabah 2 ders yetti... :) Şimdi bizimkilerin kalkmasını bekleyeyim ve kahvaltı faslından sonra derse devam edelim... :) Dinlenmeliyiz biraz... :)


Arkadaşlar ikinci uykudan 13.00'den önce uyandık ve bir şeyler yedik. Nescafemiz yanımızda gene... :)

Saat de 14.00 'e yaklaşıyor... Biraz daha dinlenelim, güzel bir şarkı açalım ve keyfini çıkaralım... :) Sonra da 4. diferansiyel denklemler dersine geçelim... Bizimkiler sanırım Ormanya tarafına gidecekler ancak hava çok sıcak, ben hiç gitmeyeyim, hem çalışmam gereken 4 adet daha ders var bugün... Onları yetiştireyim... :)


4. derste epey zorlandık arkadaşlar, anlayamadığımız yerler var gibi epey... :) Hoca bazen de direk çözümü vermiş... :) Zaman bulabilirsek detaylı incelemeliyiz bu dersi... :) Zaman kısıtı var, şimdi 5. derse geçelim... :) Saat de 4.30'u geçiyor... :) Çay da yaptık... :)

Arkadaşlar 5. dersi de bitirdik, 6. derse de başladık... Bernoulli, Riccati ve Yerine Koyma Metoduna değinecek hocamız bu derste... İzlediğim kısımda Bernoulli'den çözdük biraz... :) Saat de 18.55'e geliyor... :) Bu dersi de bitirip hepsini iyi kavramalıyız, 7'ye geçmeyelim... :) Önce ilk 6 konuyu oturtalım... :) Yarım yamalak bilgidense tam ya da tama yakın bilgi daha iyidir biten derslerde... :)

İlk 19 sayfalık yazdığımız defter notlarını okuduk... 4. derse kadar geldim ve %100 başarı oldu diyebilirim... :) Bundan sonra işler biraz zorlaşıyor... :) Saat de 21.36 olmuş... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....