16 Haziran 2024 Pazar

Herkese Hayırlı Bayramlar

 Merhaba dostlar,

Bugün bayram herkese hayırlı bayramlar... :)

Bu sabah da 7'ye doğru uyandık... :) Rüyamda eski patronu görmüştüm... Hayırdır inşallah... :) Şu finallere 29'unda girelim de sonra 7 hafta boyunca oyun projelerimle ilgilenelim... 1+? büt/bütler hariç... :)

Hemen bir Coraspin aldık diş ağrımız için dostlar, belki de bir dişin çekilmesi lazım, kök dişi... :)

Hem baş ağrılarımı hem de diş ağrılarımı epey kesti bu ilaç şükürler olsun... :)

Eğer 3 oyunu da beta sürümleriyle de olacak kadar 7 haftada piyasaya sürebilirsek Google Play'den reklamlı halleriyle, işimiz iş... :) Sonrasında belki, babamızın üzerine bir oyun şirketi dahi kurabiliriz belki... :) Yani 1 yılda 3 oyun piyasaya sürmüş olacağız inşallah... :) Böyle gider de okulların işlerin eğitimin yanında senede 3 tane kadar da oyun yapabilirsek daha ne olsun... :) Elbette bu oyunlar basit mobil oyunlar olacaklar... :)



İlk oyuna leaderboard kod ayarlaması ve reklam, ikinci oyuna da basit bir menü (zaten ikinci oyunda da Game Over ya da Succeded yazıları da çıkıyor müzik bitince videodan haricen) ve reklam ekleyebilirsek ve son oyuna ekstra bölüm, menü ve reklam,  7 haftada işlem tamam olacak Temmuz'dan sonra başlayıp Ağustos'un 3. haftasına kadar... İşte bu büyük mesela var... :) Bakalım amatörce yapılan bu işlerden ne kadar kazanabiliyoruz göreceğiz... :) Game Analytics dostumuz olacak elbette... :) Eğer bu işler daha kısa sürede biterse ya da 7 haftada bittiği kadarından sonra büyük ihtimal bir Angry Birds'e benzer yeni bir oyuna daha geçeceğiz Godot Oyun motorundan, sonra bir Snowboard oyunu olabilir... :) Ve son olarak bir oyun daha seçeceğiz kendimize ve belki de senede 3'ü de geçecek ancak ortalama her sene 3 oyun piyasaya sürmeliyiz... :)


Dostlarım şu oyunlarımı yapmak için sabırsızlanıyorum ama biraz sabretmeliyim 13-14 gün kadar... Sonra başlayalım. Şimdi diferansiyel denklemlerden akmaya devam büyük bir iştahla ikinci dersi yazarak çalışalım... :) 

Dostlar vazgeçtik ders çalışmaktan sabah sabah... Biraz dinlenelim... :) Güzel bir şarkı açalım... :)


Dostlarım ben gene önümüzdeki dönem ekstradan siber güvenlik yüksek lisansı ya da felsefe lisansına başlamak istemiyorum çünkü çok yoğun olur öyle... :) Üzerimize fazla yük almayalım... Eğer 4. sınıfa geçersek bilgisayar mühendisliğinde siber güvenlikten caymazsak belki o zaman yükseğe başlarız... Bakalım işe girebilecek miyiz devlette? EKPSS ile atanabilecek miyiz? Ya nasip... :)


Dostlarım, iki adet işe başvurdum... Biri Luxoft'ta biri Think-Cell'de. Berlin'de Think-Cell'deki ve 97k-140k $ /year demişler... Benim için epey yüksek rakamlar... Hz İsa fakirliği överdi... :) Bu zengin işi... Biz de çok yoksul kaldık... Belki pusula ters döner... :) Biri C++ with Python, diğeri de C++ işleri... :)
Birazcık da gönül Hz Süleyman'a yanaşmak ister aslında... :) Allah hem gönlümüzü hem kesemizi sevindirsin inşallah... :) Umarım Rab bu kulunu unutmaz, Rab paraya değer vermese de insanlar veriyorlar maalesef... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....