19 Haziran 2024 Çarşamba

Güzel Bir Akşam

 Arkadaşlar herkese selamlar,

Şimdilik bize 175 mg Solian iyi gidiyor, başımızı biraz sersem yapmıyor da değil, ancak idare ediyoruz... Bundan sonraki adım 150 mg olur.. Hedefim yeni dönem başlarken üniversite dönemi, Eylül sonu gibi 150 mg'a düşmek olsun... :) Beyin dinlendikçe, stressiz çalıştıkça ve stresten uzak durdukça iyileşiyor... :) 

Arkadaşlar bugün piknik yaptık... :) Ancak mangallı piknik değil, poğaça, kek, kurabiye, çay, kahve, vs.'li piknik yaptık... Hava süperdi, gölgelik süperdi, park süperdi... Ağaç altı süperdi, deniz manzarası süperdi, rüzgar süperdi... :)

Dostlarım, bayram boyunca evimiz bereketliydi... :) Amcam, dayım, kardeşim, yeğenim, enişte, annem, babam ve ben, başka gelip gidenler hariç hep beraberdik... Bu kadrodan sadece amcam hariç olmak üzere hepimiz ve dayımın ikizleriyle arkadaşları olmak üzere hepimiz 3 araba toplam 13 kişi tatile gideceğiz nasipse... :) Eylül 16-20 Antalya, Alanya tarafına Allah nasip ederse... :)

Dostlarım, bayramda çalışmalar durdu, çok gelen giden oldu... :) Bereket de olmuştur elbette ancak derslerimiz kaldı... :) Biz de ne yapacağımıza karar verdik. :)

Algoritmalarla, web programlamaya girmeyeceğiz, çok büyük ihtimal...Cumartesi 1. ve 3. oturumdaki derslerin ise hepsine çalışıp girmeliyiz... :) Ve bu gireceğimiz 7 dersin en az 5'ini kurtarmalıyız... :) 2+?(1,2) sonraya kalabilir... :)

Yeni ve uyulması gereken program şöyle:

20-21 Haziran Diferansiyel Denklemler yazarak çalış.

22-23 Haziran Yesevilik Bilgisi, Felsefe, Bilim Tarihi çalış, tekrar et.

24-25 Haziran Bilgisayar Organizasyonu ve Mimarisi ile Veri Tabanı Yönetim Sistemleri çalış.

26-27 Haziran Biçimsel Diller ve Otomatlar çalış

28 Haziran hepsini tekrar et, açıkları kapat... :)

29 Haziran gir ve başar bu 7 ders 7'de 7 olsun inşallah... :)

İlacı alınca çalışamıyoruz, beynimizi uyuşturuyor... :) 25'er almalıyız bundan sonra sanırım çünkü 50 mg çok uyuşturuyor... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....