29 Haziran 2024 Cumartesi

Dostlar Merhaba

 Dostlar herkese merhaba,

Bu sabah yaklaşık 6.30'a kadar ilim tahsis ettik ve uyuyup saat 13.30'da kalktık... Yani programı biraz aksattık... :) Programımıza %100 uymak zorunda da değiliz elbette, esneklik her zaman gerekiyor... Program var diye dertlenirsek olmaz... :) Kahvaltımızı yaptık ve saat de 13.55'e geliyor ve hemen bir kahve yapalım kendimize... :) Bu sabah en son mesellerde 20. baba kadar gelmiştik... :) Baş ağrımız için ağrı kesici alalım ve biraz ardından okumaya devam edelim... :)


İbadet ve tespih faslını tamamlayınca içimize gene bir huzur geldi ve mutluluk ve Rab'bin hikmetiyle... :) O güzeller sultanı Mevla'ya şükürler olsun... :)

Dostlar bugün nasipse kankamız Gürsu ile buluşacağız... :) Ona çay ısmarlayayım... :))

Dostlar bugün kankamız bize çay ısmarladı... Keyifli bir sohbet yaptık... :) Maçlara biraz baktık ve şimdi saat 21.15 olmuş... :)

Dostlar saat 00.45'e geliyor ve balkonda kahve içiyoruz. Çerez de koymuştuk ve bitirdik... :) 1.00'de programımıza dönelim tekrar ve ilim/bilim tahsisine devam edelim... Şimdi yavaş yavaş odaya taşınalım... Camı açalım ve kitaplarımızı okuyalım... :) Cumartesi günleri genelde kankayla buluşma ve tatil günümüz... :) Belki hafta içi bir veya iki gün de serbest yaparız dışarı çıkmalı... :) Minimum 4 gün programa uymalıyız... :) Dün ilime o kadar çok daldık ki saat 6.30 oldu en son... :) 20 babdan devam edelim mesellere... :) Her ay bir kez bu meselleri bitirmeli, çok güzel hayat öğütleri Süleyman Nebi'den... :)

Odada kocaman bir örümcek gördük ve yavru örümcek, biz de odayı terk ettik... :) Babam yakalamaya çalışırken kaçtı büyüğü, küçüğü de telef oldu...

Ve bu program bize uygun olmadı, uykum geliyor hep bu saatte biraz daha farklı bir program yapalım... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....