2 Ağustos 2024 Cuma

Aydınlık Bir Cuma Günü

 İyi sabahlar dostlar, 

Dün gece 10-10.30 gibi yatıp, sabah 4.30 gibi uyandık... :) Saat şimdi 5.15'e geliyor... :)

Bugün aylık iğnemizi olup rahatlamalıyız... :)

Daha göndermemişiz saat 5.35 olmuş ve kahvemizi de doldurduk... 

Yusuf Dikeç abimizi de tebrik ediyoruz, namı yürüdü... :))

Bugün doyasıya ilim öğrenmek istiyorum... :) Dün ve bugün iğne olana kadar off gibiydik.. :) İğneyi bugün sağlık ocağında olalım da rahatlayalım... :)

Hiç bir şey yapamıyoruz son 1-2 gün... :)

Dostlarım, sabah sabah çok sıkıntı vardı, biraz uyuduk ve öğleden sonra da iğneyi vurulunca ancak rahatladık... :) Hayat kurtaran bir iğne bu... :) Belki 5-6 sene sonra yardımcı ilaçları azaltırsak 100'den 75'e düşeriz... :) Ömrümüz olur ve hızla iyileşirsek inşallah... :) Lustral'ı 25'e düştük bile... :) Solian da 175 mg gibi şimdilik ve iğne de 100'lük... :) Artık coşku eskisi kadar yok, lustralı düştüğümüzden.. Solian'ı da inşallah önümüzdeki ay 150'ye düşeriz... Arada düşme denemelerimiz de olmadı değil... :)

Dostlarım saat 16.25'e geliyor ve güzel bir program yapalım... :) Arada sağlık problemleri çıkmasaydı inanıyordum ki zamanında C++ kitaplarını bitirirdik... :) Çok da bir şey kaybetmiş sayılmayız... Sağlık olsun... :)

Şimdi dostlarım biraz Hazreti Süleyman'ın Meselleri'ne göz atalım... :) Bir ufak kahve daha yapalım sabahtan haricen... :)

1-2-3-4-5-6 babları daha önce sizlerle bazılarını paylaşmıştık... Bugün sıra da 7-8-9 var dostlarım... Sonra da Fihi Ma Fih isimli kitaba göz atalım... :) Akşam C++ ve yarın da oyunlarla ilgileniriz belki... :)

İğnenin etkisi yoğunken C++ okumak daha iyi gibi hatta hiç de akmayabilir... Biraz bekleyelim... :)


Dostlarım geçmiş yazdıklarımızı okuduk, en geçmişten 10 Eylül 2023'e kadar yani Sağlık Olsun başlığına kadar... :)


Bilgisayarıma sürekli hackerlar dadanıyor, Allah'ın belaları... :) Bizi onlar hasta ettiler... :) Hepsiyle vakti zamanı gelince savaşacağım... :) Yalnız yüksek lisansa başvuramıyoruz Ahmet Yesevi'de henüz öğrencisi olduğumuzdan... :)

4 alttan derse karşılık 4 de üstten ders verdik... :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....