12 Ağustos 2024 Pazartesi

Güzel Bir Pazartesi

 Merhabalar,

Bu gece 11 gibi yatıp, 3.10 gibi de kalktık... :) İlaçlarımızı şimdiden alalım sabah yerine... Çünkü geceden kalktık... :) Yarım Parol Plus'ımızı, 25'er mg da Solian ve Lustral'ımızı aldık... :)

Şimdi bir de güzel kahve yapalım... :) Ve ardından aşçılık okumalarımıza devam edelim... :) Cumartesi imtihan olmalıydı... :)


Dostlarım sabah ibadetleri ve tespihlerini tamamladık ancak bu Parol Plus'ın yarıya yakını bizim ağrılarımızı pek dindirmedi, onu tam kullanmak lazımmış anlaşılan... :) Kalanını da içtik... Bir de çay doldurduk... :) Saat 6'ya yaklaşıyor, 7 gibi ağrılar gider inşallah... :) Sonra da doya doya çalışabiliriz... :)

Dostlarım bu sabah duşumuzu da aldık... Sadece uykular çok düzensiz... :) Bir bakıyorsun çok erken, bir bakıyorsun öğleden sonra kalkıyoruz... :)

Ağrıların çoğu gitti dostlarım saat 6.35'e gelirken, şimdi aşçılık çalışmak gelmedi içimizden... Önce bir bardak soğuk su dolduralım... Ardından da Dr. Emre Sermutlu'nun Otomatlar, Biçimsel Diller ve Turing Makineleri ismindeki kitabına devam edelim... :) Normalde bu kitapta en fazla 50. sayfaya gelmişiz... Son baştan alışta da geçenlerde 30'a gelmişiz... Oradan devam edelim... :) 
Sadece hafif bir uyku var ama uykuya da dalamıyoruz... Öğleye kadar oturalım da öğlen 2-3 saat daha uyursak iyi olacak... :) Hatta bu kitaba da çalışasımız gelmedi bu şekilde, biz en iyisi şu kalın algoritmalar kitabına devam edelim... :)

Dostlarım ağrılar gitti ama uyku gitmedi... Gece uykudan uyanıyoruz, bir daha zor uykuya dalıyoruz... En iyisi biraz daha uyumayı deneyelim... :) 11'e kadar uyusak yeter de artar bile... :)

Dostlar, 6.45'ten 7.10'a kadar dinlendik ama uykuya dalamadık. Sonra da 2 ince dilim kek yedik... Ardından da bir bardak kola doldurduk... :) Böyle uyku sersemiyken ders vs gitmez... Hele akıl isteyen dersler hiç gitmez... Biz hafif felsefeyle devam edelim yola... :) 

Biz en son Soren Kierkegaard'ı okumuştuk o ince felsefe serilerinden, üstelik altlarını da çizmiştik... :)

Ve ardından da Paracelsus'a başlayıp 28. sayfaya kadar altlarını çizerek okumuştuk... :) Uykumuz biraz açılırsa oradan devam etmek isteriz... :)

Böyle uykulu uykulu felsefe de sıkar... :) En iyisi C++ kitaplarına devam etmek... Birinde 120'de, diğerinde 108'de kalmıştık... Birini seçip devam edelim ki ikincisi kodlab kitabı... :)

Aslında 10000$ civarı aylığa C++ developer işleri de var... Ve oldukça iddialı rakamlar... :) 
O işler bana göre değil dememek lazım... 

Yaklaşık şöyle bir ücret yapar ki, çalıştığın ülkeye de taşınmanı isteyebilirler... :)


Böyle işler için sadece baş ağrılarına çözüm bulmalı ve iyi performansla çalışmalı, bir de uykular düzene girmeli... Bir de C ve C++ hem 2 'şer kitabı hem de 1'er kursu bitirmeli... :) Bir de İngilizce güzel şık bir tanıtım yapmalı... Olay bu... :)


Dostlarım saat 7 gibi yatıp 11.20 gibi de kalktık... :) Ayrıca dün önce 15 dakika yürüyüş yaptık... Arkadaki kasır cafede 2 çay içtik ve 15 dakika daha yürüyüp eve geldik ve ardından terimizi temizlemek için duş almıştık ve süper gelmişti... :) 

Küçük amcam dedi ki sabahları da en az yarım saat yürü dedi... :) Rotayı da çizdik... Bizim adanın etrafında 2 tur atacağız o da yaklaşık 35 dakikaya tekabül eder tahminimizce... :)

Soren Kierkegaard da yürüyüşü önermişti... Biz de yürüdükçe iyileşeceğiz inşallah... :)

Şimdi kahvaltımızı yapıp çayımızı dolduralım... :) Demin ikinci 25 mg'ı da aldık... :) Saat de 12'ye geliyor... :)

Bu ilacın 25 mg'ı dahi epey rahatsız eden bir baş ağrısı yapıyor dostlar... :) Biz bu ilacı günde 6 defa alınca, 6 defa başımız ağrıyor... :)

Arkadaşlar şöyle bir çözüm bulacağız... İlaca iyice gereksinim olmadan ilaç almak yok... O da 4 saatte 1 ve sabah 8-12-4-8-12 gibi günde 5 tane 25 mg alsam yetecek gibi... :) Bugün bunu deneyeceğim... :) Yani böylece 125 mg'a düşmüş olacağız... :)

Bir Aprol Fort aldık dostlarım, o da ağrı kesici... Dişlere iyi geliyordu bilhassa... :)

Bugün kankayla buluştuk çarşıda... Çay içtik, ben pasta yedim... :) Kitapçıyı dolaştık... :) Şimdi saat 7.22 ve bugün son 25 mg'ı 4'e 10 kala gibi içmiştik... Şimdi de 8'e 10 kala gibi içmeliyiz... :) Yoksa baş ağrısı yapıyor... Ama böyle de epey mani yaptı... :) Böyle de ders çalışılmıyor... Ara zamanlar var, o zamanlarda epey iyi çalışılıyor... :) Ama gene de 125 mg'a düşüyoruz daha ne olsun... Üstelik ilk defa... :)
19.53 gibi yaklaşık 25 mg daha ilacımızdan aldık, manileri önlemesi için... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....