24 Ağustos 2024 Cumartesi

Boğaziçi'ne Dönme Planları

 Arkadaşlar herkese iyi geceler,

Diyorlar ki öğrenci affı gelecek. Gelse dahi benim Boğaziçi'ne dönmem için İngilizce Yeterliliği vermem gerekecek... :) Şimdiden çalışmalara başladım az önce... Hedefim yaklaşık 15 günde sınava hazır olmak, hatta erken af gelirse 1-2 Eylül gibi Toefl'a girmek olur... 9 Eylül'de de sanırım Buept olur... :) Aftan yararlanmak için önümde maksimum 2 sınav var... Bir şekilde verip kaydımı yaptırmalıyım eğer okula devam etmek istiyorsak... :)

Dostlarım az önce 24 Ağustos'a girdik ve sıkı bir çalışmayla 15 günde hazırlığı tamamlayabilirim diye ümit ediyorum... Aslında belki Buept'ten sonra Toefl alırım, hem daha mantıklı... Daha çok çalışma zamanım olur... :)





Herkese günaydın dostlarım, bu sabah da 12.00 gibi uyandık ve kahvaltımızı ve duşumuzu yaptık... Şimdi öğlen ezanı okunuyor... Hemen abdest alıp sabahın farzını önden alıp namaza eğilelim Cenab-ı Mevla'nın izniyle... :)

Dostlarım şu ibadet faslından sonra balkonda kalan kahvemize devam etmedeyiz... :) Bol bol İngilizce çalışmalıyız... :) Şu kelime kartlarından çalışmadayız... :)

Dün ilk 175 kelimeye bakmıştık. Bugün 264'e geldik... Hedef 350. :) Türkçe karşılıkları ve İngilizce eş anlamlıları olan kelime kartları... :) Hedef 1500 kelimeyi toplam 3 defa okumak... :) Biraz da kitaplara bakmak Cesur Öztürk'ün... :)


Arkadaşlar yeni oyun üzerine kitabım geldi... :) Çok mutluyum... :) 14. sayfaya kadar geldik... :)

352. kelimeye de geldik akşam vakti... :) Belki sonra biraz daha devam ederiz... Saat 21.00 oldu... :)

Divan-ı Kebir VII-2'de sayfa 242'ye geldik... :) Çok güzel dost Mevlana'yı dinlemek... :) Bu ikinci turumuz. 8 cildin 8.sine ikinci gelişimiz... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....