16 Ağustos 2024 Cuma

Mutluyuz Rab'be Şükürler Olsun :)

 Merhaba dostlar,

Keyifli bir gün başladı. Bu sabah 5.45 gibi uyandık ve saat de 6'ya geliyor... :) Neşeli ve keyifliyiz dostlar... :) Hemen yeni aldığımız Jacobs kahvemizden yaptık bir ufak kupa...(çok da ufak değil normal boy gibi) :) 25'er mg da ilaçlarımızdan aldık ve şükürler olsun Rab'be... :) Bu ilaçlar başımızı biraz sersem yaptı bir yarım doz Parol Plus alalım... :)

Evet dostlar bu işlem de tamam... :) Şimdi kerahat vaktinin çıkmasını bekleyelim önce namaza durmak için... :)

Mevlana ve dostu Şems-i Tebrizi'ye ait ya da ithaf edilen eserlerle güne başlayalım... :) En üstteki kitapta sayfa 79'da kalmışız, oraya kadar altını çizdiğimiz yerleri tekrar edelim ve oradan devam edelim sabah sabah... :) Çok mutluyuz, Rab'be bin şükür... :)


Tekrarımızı yaptık dostlar sayfa 68'e kadar henüz...Altı çizili yerler ve bazı başka yerler... :)

Dostlarımı daha çok seveceğim dostlarım... Düşmanlarım görünürde olmasa da belki gizlide vardır. Onları da Allah'ın inayetiyle affedeceğim inşallah... :) Hakk'tan başka bir şey yok çünkü... :)

Dostlarım sabah ibadetlerini tamamladık tespihatla ancak başımız biraz psikoz oldu gene ve Cuma'ya da gitmedik... :) Sağlık olsun böyle de mutluyuz... Yazmak mükemmel bir şey.... İnsanı rahatlatır, yürüyüş yapmak da öyle, sevdiğiniz işleri yapmak da öyle... Önce mutlu olmalıyız dostlarım, sonra Hakk'ı aramalı ve O'na yaklaşmalı... Hakk'ı inanır ya da O'nu bulursanız inanın mutluluğu da buldunuz demektir... :) Sonrası gönlünüzce O'na yaklaşma işi kalır... Herkes nasibince yaklaşsın... :)

Dostlarım yarım Parol Plus daha aldım ve ağrım dindi biraz... Biraz da dünden bahsedelim... Dün kankamızla buluştuk... :) Felsefe üzerine konuştuk ve şu 27 kitabı inceledik sanırım 6 kitabım da kankamda çünkü toplam 33 olmalı... :)

Felsefe de mükemmel bir şey dostlarım... :) Benim merakım var felsefeye biraz... :) Yalnız dost Mevlana fazla felsefeye girme demişti... Biz de onun öğüdünü tutacağız... :) Belki lisans dahi okuyamayacağız ancak bu küçük kitaplarla ve niceleriyle kendimizi besleyeceğiz inşallah habipleri de unutmadan... :)




Bu da bugünden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....