8 Ağustos 2024 Perşembe

Güzel Bir Akşam Üzeri

Selamlar dostlar,

Bugün öğle vakitlerinde kalktık... :) Şu yardımcı ilacı 175'lerden 150'ye düşmenin vakti gelmiş gibi... :) Çünkü baş ağrısı yapıyor 175... :) Belki 6 aydan fazladır 175 ağırlıklı gittik... :) Doktora söyleyeceğim... :)

Gene de çok mutluyuz dostlarım... Sadece baş ağrısından iş yapamaz durumdayız pek... :) 

Sizleri sevmedeyim... Allah'a emanet olun... :)

İyileşeceğiz ve iyileşiyoruz... 600'lerden 150'lere düşüyoruz yaklaşık 6 senede... :) Demek ki iyileşme muhakkak. Bir de kendi şehrimde sıkıntılar hiç yok neredeyse, havasından mıdır, suyundan mıdır, insanından mıdır bilinmez... :) Bu şehirden fazla ayrılmamalıyım... :)

Şu güzel şarkıyı bir daha açalım... Iggy Pop the Passenger... :)


Bir Parol Plus aldık dostlarım bugün ilk defa baş ağrılarımız için... :) Bu baş ağrıları ilacın fazla geldiğine işarettir... :)


Dostlarım son zamanlarda programımızın dışına çıktık. Farkındayız ancak, ağrılarımız da artmıştı, hem diş hem baş... :) Zaten programlara uyamamakla meşhuruz... :) Hep program yaparız ve hiç de uymayız... :)

Dostlarım annemle 2 kilo barbunya ayıkladık ve mutlu oldum... Anneme yardım etmek beni çok mutlu etti... :) Onun verdiği görevleri itiraz etmeden yapmalıyım... Hem Allah Kuran'da anne ve babayla iyi geçinmeyi emretmiş... :) Onlar benim canlarım... :)

Saat 8.30'a yaklaşırken bir 25 mg daha içip 125'e geleceğim... İnşallah gece de 150'ye tamamlayıp yatacağız... :) Bazen bu saatte 175'i içerdik... Artık çok da gerek kalmıyor... Canım Rab'bim bizi peyderpey olsa da iyileştiriyor... Namaz genellikle fazla da gelse O'nu tespih edelim hem Hakk'ın da hoşuna gider... :) Klasik 33-33-34'lük tespihimizle 100 Allah çekelim... :) Çok mutluyuz... :)

Tespihten sonra 20.45'e doğru aldık ilacı ve şimdi çay dolduralım... :)

Dostlarım şimdi biraz daha iyiceneyken, Soren Kierkegaard'la alakalı ince felsefe kitabımızı okuyalım altlarını da çizerek... :) 71 sayfa, çok baş ağrısı olmazsa çerez gibi gider... :)

17. sayfaya geldik ve ilaç tesirini gösterdi gene hafif bir baş ağrısı yaptı rahatsız eden... Dinlenelim biraz... :) Dostlarım ancak 22'ye geldim ve gene ağrılar etkisini gösterdi... :) Biraz daha dinlenelim... :)

Dostlarım olimpiyatlara bakıyorduk da voleybol milli takımını iyi mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz... Haydi kızlar en azından 3.'lük olsun... :) 

Dostlarım Kierkegaard'ı anlatan kitabı okuduk... :) Sevdiği kadından ayrılmış, üstelik kadın da onu severken, hüzünlü bir hikayesi olmuş ve insanlara yürüyüşü önermiş... :) Bana da çok iyi geliyor gerçekten... Bir gün dışarı çıkmayayım sıkılmaya başlıyorum... :) Bundan sonra ben de inşallah gün aşırı yürüyeceğim ve daha çok insanlar arasına karışacağım tıpkı çocukluğumdaki gibi... Çocukken her gün dışarıdaydık biz bırakalım gün aşırıyı... :)

Şimdi saat yarıma gelirken bir kola doldurduk ve kalan 25 mg kadarlık ilacı da içelim... :)

Dostlarım ilacı da içtik ve güzel bir ilahi açalım... Öldüğümüz gün belki de Tanrı'ya kavuşacağımız gün olacaktır ve şölen başlayacaktır... Bu dünya da fena gitmese de çok bunaldığımız anlar da olmadı değil ama şükürler olsun Rab'be ki güzel bir ömrümüz var ve alabildiğine özgür... :) Bizim için özgürlük çok önemlidir... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....