14 Ağustos 2024 Çarşamba

Gelecekten Umutluyuz Mevla Sağlık Nasip Etsin Öncelikle :)

Dostlarım şu Ekpss tercihlerinin yapılmasını bekliyorum... Öncelikle Kocaeli (İzmit) yazacağım evim de burada olduğundan, kira derdi olmaz... :) Sonrasında İstanbul yazacağım, Boğaziçi Üniversitesi ya da belediyeler... Eğer İzmit olursa af da çıkarsa, sınavlardan sınava ve izin alabilirsem lablardan laba okula gideceğim eğer afla dönersem... Eğer İstanbul olursa ve Boğaziçi Üniversitesi'nde çalışırsam da afla hem okuyup hem çalışmayı düşünüyorum ve en fazla 16000 TL'ye kadar 1+1 kiralık ev bakacağım... :) Allah'ım hayırlısını nasip et... :) Yemeklerin çoğunu okulun yemekhanesinde yemeliyim... Hem sulu yemekler hem de fiyatlar uygun olacaktır... :)


Dostlarım akşam üstü hayvanları besleyince biz de doyduk onlarla... :) Onları mutlu etmek bizi de mutlu etti... :) Mevla bize gelir versin, biz de hababam insanları ve hayvanları besleyelim bunu çok istiyoruz Mevla'dan... :) Henüz duş alamadık... Bugün saat 13'ten sonra uyanmışızdır... :) Dinlenerek geçen  bir gün oldu... :)

Dostlarım hedef koyuyoruz amaçlara ulaşmak için... 15 Eylül akşamı tatile çıkacağız nasipse... O zamana kadar 2 C++ kitabıyla en azından 1 C kitabını bitirmek olsun birinci hedefimiz... Birinde 120'de kalmıştık. Diğerinde 108'de zaten en az 1/3 ya da 1/2 sine yakınını bitirmişiz C++'ları... :) Diğer C kitabının biraz işi uzun o şimdilik beklesin... :) Bu 3 kitabı bitirmek maksimum 5 günümü almalı... :) Ardından ikinci hedef: Oyun kurslarında geldiğimiz yere kadar tekrar etmek 2 kursta da birer oyun çalışmıştık... Bunların tekrarı maksimum 3 gün sürer... 2 gün de kitaptan geldiğimiz yere kadar oyun kitabında tekrar sürse, toplam 10 gün eder... Ardından gelen 14 günde de oyunlara konsantre olup tamamlama işi sürer... Çalışılacak tembelliği bıraktık... Aralarda da dost Mevlana ve habipler okunup ibadet ve tespihe de gayret edilecek inşallah... :) Bir de C++ kursunu tamamlamalıyız ki o da en azından 6 gün sürer tamamlaması... :) Hepsini 1 aya sığdırırsak 2 C++ kitabı, bir C kitabı, bir C++ kursu ve 3 tane de oyunumuz yayınlanır... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....