21 Ağustos 2024 Çarşamba

Güzel Bir Sabah

Merhaba dostlarım,
Bu sabah 4.05 gibi kalktık... :) Saat şu an 4.30. Gördüğümüz rüyayı araştırdık biraz. Rahmetli babaannemi gördüm rüyamda ve biraz konuştuk... :)

Bugünkü işleri yürürlüğe koymaya başlayalım... :) Önce kendi kendine MBA kitabı iyi gider.. Tasavvuf bu saatte boğar adamı, ilaç da içtik. Oyun kitabı için de şimdilik yeterli enerji yok... :) Dediğimiz gibi 56'dan 80'e kadar gelelim... :)


Dostlarım okumaya başladım ve ardından ibadet molası verdim. 2 farz, 2 sünnet ve 2 şükür namazını eda ettik ve tespihatı tamamladık. Mevla kabul etsin... :) Ardından okumaya devam ettik ve sayfa 80'e kadar gelebildik. :) Dün yazdığımız görevlerin ikisi tamam. Sabah namazı ve 80. sayfaya gelme işi. Şimdi 217'ye gelme işi var 82'den, Fihi Ma Fih'te de 59'dan 75'e gelme işi var ve bir de akşam namazı var. Çok namazlara eğilemiyoruz çünkü bizde psikoz yapıyor bu kadarı bile... Fazla tasavvuf ve din bize dokunmakta... :) Mevla af buyursun ve bu kadarıyla da bizi kendine aşık etsin... :)


Bu sabahki balkon sefası.. :)


Dostlarım hiç içimizden şu oyun kitabını okumak gelmiyor. 7'de 25 mg ilaç alacağız... :) Yaklaşık 10 dakika var... :)

Şu görevleri biraz erteleyeceğiz dostlarım öğleye doğru... Şimdilik çayımızı doldurduk ve içimizden daha iyi hissedersek zamanda yolculuk okumaları yapmak geliyor... :) Zamanda yolculuk postlarına göz atalım hafiften... :)

Gene baş ağrısı tuttu dostlar, Parol Plus'ın kalanını da alalım... :) Yok dostlar hiç okumadık, çünkü bu baş ağrısı hiçbir şey yaptırmıyor... :)

Biraz eski postlarımızı okuyalım dostlar... En son 2023 Eylül'ünün Sağlık Olsun postunda kalmıştık... Biraz okuyalım da iç sıkıntımız geçsin... :)

Dostlarım 7.35 gibi yattık ve 12.20 gibi de kalktık, biraz uykuyu fazla kaçırmışız, gece uykusundan sonra... :) Saat şimdi 12.35'e geliyor ve bir fincan çay doldurduk... :)

Evet dostlarım, kahvaltıda bir tabak menemen, 5 adet zeytin ve bir dilim de ekmek yedim... :) Şimdi çayımızı yudumlamadayız... :) İlacımızı da kalkınca aldık 25 mg'dan belki az daha fazla... :)

Dostlarım bu programlar bu ilaçlarla üzerimde baskı oluşturuyor ve S*ktir Et felsefesine göre keyfimizi azaltacak şeylerden uzak durmakta fayda var... Baskı mı oluşturuyor programı S*ktir Et gitsin... :) Aslında bizim pek de program yapmamamız gerek çünkü bu rahatsızlıkla uymakta çok zorlanıyoruz ve hemen hemen hiçbirine uyamıyoruz... :)

Dostlar bugün de kankamız Gürsu ile Yahyakaptan'da oturduk, çaylar içtik ve patates kızartması yedik. Ardından da 2 kolon çılgın sayısal loto oynadık ve numaraları 3er 3er söyledik gene ve Gürsu'yu bana başka bir kafede çay ısmarlaması karşılığında kupona ortak ettim... :) Kazanırsak milyonları bölüşüyoruz... :)) Keyifli bir gün oldu sayılır... :) Şimdi ilacın alarmı çalıyor ve 25 mg daha içmeliyim... :) 3 saat 45 dakika olmuş... :) 2.30'dan bu yana... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....