31 Temmuz 2024 Çarşamba

Güzel Bir Gün Hava Aydınlanıyor

 Günaydın dostlarım,

Bu sabah da 4.45-50 gibi uyandık... Ezandan hemen önce... Bir alvares ile parol plus aldık diş ağrılarımız ya da başımıza da vuran ağrılarımız için... :)

Bugün diş doktorum çağırırsa çok ağrım var Cuma geleyim diyeyim... O zamana kadar epey iyileşir inşallah... :) Sanırım başka çekim olmayacak... Bu diş biraz iltihap yapmış, antibiyotik içmemi söyledi ve daha sonra da iki ilaç reçete etti doktor... :)

Dostlarım iki ilaç tesirini biraz gösterdi ve şiddetli ağrının şiddetini azalttı... :) Şimdi kahvemizi içelim ve ardından ibadetlere başlayalım... Gönül ister ki sabah ve akşamı tam olarak sünnetlerle 4 ve 5 rekat, diğerlerini de sadece farzlarla 4'er rekat kılayım... Demiştim fazlasının dokunduğunu...  :) Tespihi de abartmamalıyım. Belki 1000 besmele de çekmemeliyim... Çünkü o da çok... :) Namazlardan sonra 100 uzun tespih (33-33-34 şeklinde farklı tespihlerim salavat da var), 100 Allah yeter... :) Yoksa fazla ibadet bende ters tepiyor... :) Aslında hep Mevla'nın huzurunda durmak istiyorum genelde ancak sağlık sorunları da mani oluyor... :)

Bugün normalde psikiyatri bölümünde bir toplantı vardı... Ancak babam arabayı bir akrabama bıraktı... Benim diş ağrılarım da var... Böyle otobüsle hastaneye gitmek olmaz diş ağrıları da varken... O yüzden bu terapi işini sallayacağız mecburen, grup terapisi gibi bir şey olacaktı sanırım... :)

Dostlarım sizleri sevmedeyim... Allah'a emanet olun... :)

Yakında bütünlemeler de açıklanırlar... :) İçimden bir ses sadece 3 tanesinin geçeceğini söylüyor... :) Çünkü çok sallama yaptık... :) 5 olsa keşke... :) Eğer 6 tane alttan kalırsa okul büyük ihtimal uzar gibi... Nasıl toparlanır o 6 ders bilmem... İnşallah 2 sene sonra okul biter hiç uzamadan... :) 2 tane üstten verdiğimiz dersler vardı çünkü geçen dönem örneğin... :)

Bir de dostlarım, Pazartesi akşam başladık C++ çalışmaya 3 gün dedik ağrı da olsa Perşembe akşamına kadar kitabı bitirelim... :) Henüz 120. sayfadaydık... 278 sayfaydı sanırım... :) Yarın normalde oyun işlerine de başlayacaktık ancak programı biraz esnetelim... :)



Dostlarım epeydir ilim okumadım, saat 6.35 oldu bu saate kadar oyalandık... :) İçimden C++ okumak pek gelmiyor şimdi... :) İlim de beyni yakıyor... :) Hafif kafa mani iken... :) İğnenin son günleri 3'ünde oluruz tam 31 gün sonra, aslında 30 günde bir ancak biz hep 3'ünde vurulalım dedik... :) Bir aylık iğne bizi süper rahatlatıyor... :) Ancak 3'ü hafta sonu sağlık ocağı kapalı olur... Belki de babam Cuma ol der... :)

Dostlarım dualarımızı okuduk, ibadet faslını tamamladık... Şimdi sırada tespih var... Mevla'ya sitem ettik. Bizi 15 senedir hasta ve yoksul koyduğu için... :) Gelirsiz bıraktığı için... :)

Tespih faslını da tamamladık... :)

Antibiyotiği 7'de içmemiz gerekiyordu ancak 8.30'a doğru içtik akşam da 8.30 gibi içelim belki babam yeni bir antibiyotik alır doktorun reçetesini... :)

Attığım tweeti burada da paylaşayım... :)


Vizelerde bazı olaylara moralimiz bozulmuştu, adam akıllı çalışamadık, finallere de gitmedik ancak bütünlemelerde 9 dersin 5'ini kurtardık... Bardağın dolu tarafını görelim... İnşallah kalan 4 alttan dersi de kalan 2 senede verip, şu bilgisayar mühendisliğinden mezun olacağız. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....