17 Ağustos 2024 Cumartesi

Güzel Bir Akşamüstü

Herkese merhaba, 

Arkadaşlar bugün sınavımız olduğunu unutmuşuz... Hiç ilgilenmediğimiz için şu aşçılıkla... Zaten epey de uyuduk... :) Sağlık olsun... Bizden aşçı falan olmaz. Zaten yemek yapmayı öğreniriz belki diye kayıt olmuştuk... :) Şimdi biz şu güzel akşamın keyfini çıkaralım... :) Bir kahve doldurmuştuk, bir de çay yapalım... :)

Yakında bilgisayar mühendisliğinin harç ücretini açıklarlar. Son zamanlarda biraz performansımız düştü... Uykular gene düzensiz, bir çok erken, bir çok geç, bir de normal saatte kalkabiliyoruz... :) Bizim yaşam stilimiz böyle. Alabildiğine özgür, iyileşmek ve mutlu olmak üzerine... :) Hep özgür kalabilmeli, hastalığı yenebildiğimiz kadar yenebilmeli ve mutluluğun izinde olmalıyız sürekli... :) Gelir de Ekpss ile olabilir, en azından denenebilir ancak atamaları beklemedeyiz. Puanımız da 78'di... Çok süper bir puan değil ancak belki idare eder... :) Biz tekrardan engelli raporu da çıkarmadık dostlar... Zaten bize geçici vermişlerdi... :) Tekrardan çıkarmaya da gerek kalmayabilir. :)

Saat de 19 olmuş, evet çay vakti. Bu güzel akşamın keyfini çıkarmadayız balkonda... Bizde keyif çoktur ama para azdır dostlarım... Keyfimizden ödün vermeden para artacaksa artsın... Biz böylesine razıyız... :) Sevmediğimiz işlerle zorlama para kazanmak yerine özgür olmak ve yoksul olmak çok daha iyidir... :) Hem İsa Nebi de yoksuldu... :) Ölüleri diriltmesine rağmen yoksulluğu seçmişti... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....