5 Ağustos 2024 Pazartesi

Güzel Bir 5 Ağustos Gününden Herkese Merhaba

 Günaydın dostlarım,

Bugün biraz programın dışına çıktık... Sabah 11'e doğru uyandık... Kahvaltımızı yaptık... İlaçları aldık.. Antibiyotik, Parol Plus, Solian 25 'er arayla ve Lustral 25'lik... İltihabı kurutuyor Augmentin ancak baş ağrısı da yaptı biraz... :)

Sabah sabah o baş ağrısıyla Papatya Yayınları C++'a devam etmek istemedi canımız... Çünkü örnekler gitgide zorlaşıyordu ve ağrımız vardı... Biz de daha kolay başlayacak Kodlab'ın C++ kitabına geçtik ve en baştan başlayıp 65. sayfaya kadar geldik... :) Diziler konusuna kadar.. Saat henüz 13.30, iyi performans göstermişiz... :)

Ancak biz dostlarım maaşlı C++ işlerinden şimdilik vazgeçiyor gibiyiz... Bizim yolumuz git gide belirginleşiyor... Önce devlete atanmak, maaşlı bir iş ve bir de oyun şirketi kurmak babamızın üzerine ve senede 3 adet oyun çıkarmak... :) Yıllar yılı inanıyorum ki oyunda tecrübeleneceğiz... Bir de okullara devam etmek olarak özetlenebilir... Bilgisayar mühendisliği bitirmek, aşçılık bitirmek, siber güvenlik ve yarım kalan fiziği bitirebilirsek bitirmek ve 2 de BBA ve MBA diploması... :)

Dostlarım yaklaşık 39-40 dakikada sayfa 66'dan 97'ye kadar geldik... Yani nerden baksak en az 30 sayfa yaklaşık 40 dakikada... Gayet hızlıyız... :)

Çay yapmıştık ve gofret yedik dostlar... Öğünleri 2'ye düşürüyoruz... Göbeği eritmek için... :) Henüz 70.7 kiloyuz ancak göbek de var, boy 1.81 m. En azından tatile kadar... :) Tatilde kilo alırsak gene 2 'ye döneriz... :) Tatilde serbest... :) En azından 68 kiloya düşmeliyiz... :) Yani 71'lerden yaklaşık 3 kilo kadar... :) İdeal kilomuz 71 ancak, göbekten alıp, pazulara ve kaslara eklemeli...  Biz de spor yapacağız inşallah... :)

Gene baş ağrısı ve diş ağrısı tuttu ve bir Parol Plus aldık gene... :) 17'ye doğru... :) Sayfa 109'a geldik ve durduk... :) Ağrılar geçince devam... :)

Dostlarım içimden biraz Otomatlar, Biçimsel Diller ve Turing Makineleri kitabına çalışmak geldi... Daha önce 50. sayfaya gelmişiz... Bu dersten kalmıştık... Hem çok ders aldığımızdan, hem konulara yardımcı kaynaklardan da çalışamadığımızdan vs... :) Gerçi bu dersin tekrarını belki 6. dönem alabileceğiz ancak, biz şimdiden öğrenelim... Standard programın gene dışına çıkıyoruz ve içimizden geldiği gibi özgür yaşıyoruz... :) Bu kitabın yazarı Odtü Fizik ve Matematik çift anadal yapmış ve master ve doktorayı da Bilkent Matematikte tamamlamış... :) Ne kadar parlak ve değerli bir insan... Biz de böyle parlak adamlara özenmekteyiz... Biz de daha başaracağız inşallah... :) Gerçi biz hiç doktora düşünmedik ama olsun... Okumaya ve Allah sağlık verdiği müddetçe ilerlemeye Atatürk'ün yolunda devam... Dost Mevlana ve başka dostları da anacağız elbette ancak önce akıl sağlığı... Aklı iyice kuvvetlendirip düzeltmeden hiçbir başarı gelmez... :) Akıl rahatsızken hep kaçıyorum şu din ve tasavvuf ilimlerinden... Çünkü beyni yakıyorlar... :) Biraz rahatken ancak bakabiliyorum... :)

Bir de tek ilim ya da bilimi fazla okuyamıyorum. İşte bugün en güzel örneği... 0'dan 109'a geldik ve sıkıldık, durduk... :) Hep aynı ilim sıkıyor... :) Konuyu değiştirmek gerek... :)

Atatürk'ün yolundan ilerlemek gerek dostlar... Akıl ve bilimin yolundan... Sonra arada ısınmak için tasavvuf... Hep tasavvuf boğar insanı... :) Akıl bırakmaz kafada... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....