18 Ağustos 2024 Pazar

Keyifliyiz ve Mevla'ya Dua :)

 Merhaba dostlarım,

En son Fihi Ma Fih'te sayfa 59'da kalmıştık... :) Makalat'ta da Şemsi Tebrizi'ye atfedilen sayfa 68'de kalmıştık... Bugün biraz daha yol alalım... :) Ancak önce baş ağrılarımızın dinmesini bekleyelim... :)

Güzel de bir kahve yapalım dostlar. Şöyle çayların üzerine bir Jacobs kahve iyi gider... :)))

Çok mutluyuz gene Rab'be şükürler olsun... Bu keyfi bize veren Rab'be bin şükür... :) Rab bizden bu keyfi almasın... İşimiz de rahat olsun ömrümüz de. İbadeti de ortalamaya vurursan günde bir vakite ancak tekabül eder sanki... :) Ne yapalım? Bu miskinlikle, hastalıkla ve şevkle ancak bu kadar... Zaten bize fazlası dokunuyor... :)

Allah bizi inşallah Tanrı aşıklarından eylesin, her babayiğide nasip olmaz... Namazı günde 1 defa bile kılsak ortalama, gene de Tanrı aşığı eylesin... :)

Dostlarım bugünde öğleden sonra yatıp, ikindi sonrası gibi kalkmışızdır... :) 

Başımız ağrımasına rağmen akşam ezanına yanıt verebildik şükürler olsun.. :) Şimdi 33-33-34 ve 100'lük tespihimizi de çekelim hayırlısıyla... :)

Evet dostlarım tespih işi de tamam. Şimdi kalan Parol Plus'ı da aldık deminki kesmeyen yarımın üzerine... Baş ağrımızın dinmesini bekleyelim... :) Bu Solian'ın 25 mg'ı bile bize epey baş ağrısı veriyor... :)


Dostlarım Divan-ı Kebir VII-2'de sayfa 223'e kadar geldik... Yaklaşık 7 sayfa kadar şiir okuyup biraz dem almışızdır dost Mevlana'dan... :)

Şimdi güzel bir kitap seçelim de okuyalım... :) Tasavvuf olmasın... :) Bir kütüphanemize göz atalım... :)

Dostlarım serserileri anlatan roman olan Anthony Burgess'in Otomatik Portakalı'nda sayfa 88 yahut 89'da kalmışız... 88'den devam edelim... :) Hikayenin özü aklımızdaydı en son hapishaneye düşmüştü yanlış hatırlamıyorsak... :) Hatta oradan çıkmanın fikirlerini arıyor gibiydi sanırım... :) Kitap 171 sayfa... :)

Güzel bir fon müziği açalım ve başlayalım... :)


Üçüncü bölüm olan 117'ye kadar geldik dostlarım... Çok güzel bir kitapmış... :) Kötülük yapanlara onların yaptığı kötülüğün ne kadar kötü olduğunu öğreten bir kitap... :) Protagonist şeytanın kötülüğünden kendisini kurtarıyor ikinci bölümün sonunda... Bir de başka zamana kalan üçüncü bölüm var dostlarım... :)

Şimdi de biraz tekrardan Otomatlar kitabını inceleyelim... :) Hazır zihnimiz ancak açılmışken, yalnız mani de arttı, bir 25 mg daha o ilaçtan almalı.. 3,5- 4 saat olmuştur almayalı... :) 150. mg'ı alacağız dostlarım nasipse... :) 

Şu otomatlar kitabında da en son 30. sayfadaydık, öncesinde ise 50'ye kadar ayrıca gelmiştik... Şimdi gene 30'dan 50'ye 2. tur gelmeye çalışalım... :)

Küçük yaklaşık 25 mg daha Solian'dan aldık... :) Saat de 22.40 olmuş... :) Bugünkü son ilacımız olsun ve maksimum 3 saat sonra da yatalım... :)

Öncesinde de biraz müzik... 


Evet 50. sayfaya kadar geldik dostlarım... Şu pozitif bilimler kesinlikle zihin açıyor... Hele bilgisayar bilimleri... :)
Uzun süre uğraşmayınca beyin tembel hale geliyor ve rahatsızlığın da etkisiyle kolay anlayamıyor... Biraz ısınınca derse su gibi akıyor... Zihni çalıştırmak gerek, bilhassa fen ya da mühendislik söz konusuysa... :)

Şimdi yeni bir şarkı açalım ve biraz sonra tekrar çalışmaya devam edelim... :) Bir fincan da çay koyduk... Değmeyin keyfimize... :)


Biraz beynimiz ilacın da tesiriyle yorulmuş dostlar... Sayfa da 51'e geldik ve biraz da maça bakalım... :) BJK'nin maçı olmalı sanırım, dayım ve babam içeride izliyor olmalı... :) Onlara eşlik edelim... Futbol da bir kültür ve tutkudur ne de olsa... :)

Kartal kazanmış, sonuna yetiştik 4-2 bitti maç... Tebrikler Beşiktaş... :) Antalya'ya da Alex gelmiş... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....