29 Mart 2024 Cuma

Vira Bismillah

 Merhaba,

Saat 4.30'a yaklaşırken uyandık... 10.30 gibi yatmışızdır... Gayet iyi... Yalnız insanın sağlığı bozukken ne ders çalışmak, ne oyun yapmak, ne kitap okumak, ne zamanda yolculuk mevzusunu araştırmak ne de potansiyel zaman yolcusu olmak istiyor... Sadece müzik dinleyip acısının dinmesini bekliyor... :)

En iyisi 1000 besmele ile güne başlamak Rab yolumuzu açacaktır ve bize sağlık ve mutluluk bağışlayacaktır... :) Öyleyse vira bismillah... :) Tüm sırlar ve keşifler Rab'den... :)


Evet arkadaşlar şükürler olsun Rab'be... Bugün saat 7.15 gibi sınavımızı bir daha yapalım ve Allah izin verirse verelim ve sertifikayı alalım... İnşallah Rab bu sefer geçirtir beni... :) 70 almalı en az... :)

Saat de 6.20 olmuş yaklaşık 1 saat kadar Unity kitabını okuyalım bakalım anlayarak sayfa 58'de kalmıştık... :)

Sayfa 74'e kadar geldik... :) Saat de 6.50'yi geçiyor... :)

Sertifikamızı da aldık şükürler olsun... :)


Arkadaşlar başkalarının fikirlerini elbette alın ancak bu hayatı siz yaşıyorsunuz... Sizin sevdiğiniz, hoşlandığınız şeyler ya da işler başkalarından farklı olabilir... O yüzden kimseden etkilenmeden son kararı siz verin... :) Yani tamamıyla özgür olun... Yoksa başkalarının dayattığı hayatı yaşayıp mutsuz olursunuz... :) Yani demem o ki hür oğlu/kızı hür olun... :)

Bugün oyunu tamamladık...


Arkadaşlar bugün kankamız Gürsu ile buluştuk... Oyun fikirlerinden bahsettik... :)

Arkadaşlar şimdi 24 ve 25 Mart gününki borçları kılalım Allah'ın izniyle bir gayretle, gece de 26 ve 27'yi kılalım... :) Öyleyse vira bismillah... :)

Şükürler olsun Mevla'ya 2 günlük borcu daha kıldık... Allah kabul etsin inşallah... :) 

Unity 3D ile Oyun Programlama kitabına sayfa 78'den itibaren devam etmeliyiz... :) İlk oyunumuzu ilerletmeli ve ekstra bölümler eklemeliyiz... :) Hele önce sayfa 207'ye kadar yavaş yavaş gelelim de... :)

Arkadaşlar ilacı 150'ye düşürünce baş ağrısı hiç kalmadı neredeyse... :) Şükür Mevla'ya sadece hafif hipomani olabilir belki... :) Böylesi çok daha iyi... :)

Sayfa 87'ye geldik ve biraz mola... :) Kodları incelemesi biraz yorucu... :)

Biraz oyunumuza son rötuşları yaptık ancak yukarıdaki oyuna yani oyun 3'e... :) Bir de 6. çeyreğin yarısı kadarını içtik yani 3. çeyreğin kalanı... :) Böylesi çok daha iyi... :) 25'er mg şeklinde alıyorum artık baş ağrısı vermesin diye... :) Bir zamanlar 200 200 200 günde 3 tane alırdık toplam 600 mg... Epey bir iyileşme olmuş Allah'ın yardımıyla... :) Şimdi 150' mg'a karar kıldık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....