3 Mart 2024 Pazar

Bir Pazar Gecesi(İlk Saatlerinde & Son Saatlerinde) & Pazartesi Günü Hoşgelmiş

 



Bugün Galatasaray kazandı... Tebrikler aslanlar... Zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönüyoruz... Beşiktaş'a da geçmiş olsun... Onlar da iyi mücadele ettiler... :)

Evet dostlarım 1 haftalık namazımız duruyor daha... En son perşembe sabah namazını sadece kılmıştık, o hariç 1 haftalık borcumuz birikti... 11 Şubat'tan sonra hep yakalıyorduk... Gene yakalayacağız Allah'ın izniyle... Öyleyse vira bismillah... (17 * 7) -2 = 117 rekat haydi, borçlar için gayret zamanı... :) En azından 51 rekatını yani pazartesi, salı ve çarşamba borçlarını yakalayalım... :) 

İğnemizi de vurulamadık hafta sonu olduğundan... Yarına kaldı o da... :) Hastalık da Allah'a yaklaşmak için bir vesiledir ilim okumak da ibadet etmek de... Yollar çeşit çeşit.... Size en kolay gelenleriyle yaklaşın Mevla'ya... :)

Evet dostlarım 51 rekatı tamamladık Allah'ın izniyle ve müthiş terledik... Isınmak ya da terlemek istiyorsanız namaz birebir... 3 günlük namazı tek seferde kılarsanız çamaşırlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz... :) 117-51 = 66 rekat kaldı borçları tamamlamaya o da sabaha karşı inşallah... :) 11 Şubat'ı kılıçla kestim... Siz de bir gün seçin ve o tarihten sonra geriye borç bırakmadan gitmeye çalışın... :) Emin olun çok şey değişecektir eğer severek yaparsanız... Bir kere hikmetlerini bağışlayabilir Cenab-ı Mevla... Ve bunun verdiği mutluluğu başka hiçbir şeyden alamazsınız... :) Üstelik Hak'tan secde et, yaklaş emri varken... :)

Dostlarım anacım pide arasına sandviç yaptı kolayla onu yedim... Allah'a şükürler olsun... :) 

Şimdi bu gece ne yapalım ona karar verelim... :) Dersler pek akmıyor... Çünkü iğnemizi olmadık henüz... Boğaziçi'nde de biz böyle manikmişiz de ilk başlarda pek haberimiz yokmuş... Derslerden o yüzden hep çakardık... Vücutta hormonların salgılanmasıyla alakalı kafada biraz problem varmış, dopamin ve serotoninle alakalı... :) Böyle durumlarda ders çalışılmıyor... Hep kafaya kasvet basıyor... :)

En iyisi biraz kitap okumayı deneyelim güzel bir fon müziği eşliğinde... :)

Ama mental olarak sanırım hiçbir eksilme yok... Çünkü calculus(matematik)-II'yi 99'la geçtim... :) 

Şu alttaki videonun 2.si olsun bu sefer de... :) Çok güzel şu sesler... :)


Kitaba elimiz bile gitmiyor, o derece hipomani ya da mani denilen bir sıkıntı var... Bir kahve yaptık kendimize... Bu gece erken uyuyalım da yarın da erkenden iğneyi olup rahatlayalım... :)

Şu aşağıdaki kitap setini geçen Mart ayı gibi almışız, tam bir sene geçmiş... C++'ı epey okuduk, ancak o bile tamamı değil... Kaldı ki diğerleri de azar azar... Bu kitapların bir çoğu siber güvenlikle alakalı, oyun programlamaya değinen de var ve ayrıca C++ programlama dili de... Madem ki siber güvenlikle ilgilenmek istiyoruz ve hatta yüksek lisans yapmak istiyoruz... Öyleyse  bu alanla alakalı kitapları mercek altına almalıyız... 4. sınıftayken nasipse başlayacağız dedik... 4. döneme geldik... Daha  4-5 ve 6. dönemler var daha... Yazın hem 1. sınıf derslerine çalışalım hem de bu kitapları okuyalım... :) Öğrenecek o kadar çok şey var ki ömür yetmez... :) Bu dönemki 9 dersi de iyi notlarla geçelim hayırlısıyla inşallah... :)


Şu şarkıyı bir daha açalım da enerji bulalım...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....