24 Mart 2024 Pazar

Merhaba 24 Mart

 Herkese merhaba, 

24 Mart günü 4.20'yi az geçe uyandık... Hemen kahvemizi yapalım... :) Bugün saat 15.00'te aşçılık sınavımız var 4 dersten... Onlara çalışmaya başlamalıyız . Saat de 4.45 olmuş... :) 

Saat 5.15'e geliyor ve hiç çalışasımız yok çünkü ilaçlar baş ağrısı yapıyor... :)



Saat 6.50'ye yaklaşıyor hala baş ağrımız dinmedi, en iyisi bir ağrı kesici almak mecburen... :) Aslında bu ağrı uykuyu tam alamamaktan kaynaklı olabilir muhtemelen... :)

20 Mart öğleninden bu yana ibadetlere devam etmeliyiz fazla birikmeden... Ağrı kesicimizi aldık önce baş ağrımızın geçmesini bekleyelim... Sonra aşçılık derslerini okumaya başlayalım... 

Biraz da enerjimizi ve neşemizi yerine getirecek The Black Waltz'ı Kalmah'tan dinleyelim... :)


Saat 8.20 oldu ve hala oyalanıyoruz, hafta sonunun keyfini çıkarıyoruz... :) Nerden girdiysek şu aşçılık okuluna, yemek yapmaktan da hiç anlamayız halbuki... :) Canımız hiç çalışmak istemiyor şu aşçılığa... :) Çünkü uykuyu tam alamadık ve başımızda sıkıntı var... Güzel bir şarkı açalım da neşelenelim... :)


Arkadaşlar bu sabah uyuduk ve 12'yi geçiyordu tekrar uyandık ve birazcık aşçılığa çalışıp sınavlara gittik 14.00'te evden çıkıp, 15.00'teki sınavlar için... Sınavlar eh işte derecesindeydi.. Epey attıklarımız da vardı çünkü... :) Dünkü daha iyi gibiydi çünkü... 

Şimdi yapmamız gereken sınav haftasına kadar (vizeler - bilgisayar mühendisliği) EKPSS'ye adam akıllı hazırlanmak.. Daha 7 gün Mart ayından 20 gün de Nisan ayından var sınav haftasına kadar sonra 28'inde de sınav var EKPSS... :)

Bu akşam inşallah çaylarımız eşliğinde başlıyoruz adam akıllı çalışmaya... Gönlümüz hala oyun yapmak istese de oyun kaçmıyor... Gönlünü dinle ama her istediğini verme demişler... :) Önce şu sınavı garantiye almak var... :) İbadetler de yakalanacak inşallah bu gece... :)

Anadolu (Türkiye) Selçuklu Devleti'ne kadar geldik çalışmalarda... :) Balkonda montla oturup dinleniyoruz çay eşliğinde... :) 

Şimdi de Anadolu Selçuklu Devleti Kültür ve Medeniyetine geldik ve durduk. İçeri girdik balkondan... :)

Saat 22.45' gelirken buraya yazıyorum... İbadetler yarına kalacak gibi çünkü epey uykumuz geldi... Yarın akşam öğrencim gelecek ve ders yapacağız nasipse... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....