13 Mart 2024 Çarşamba

13 Mart Günü Neşeli Geçsin İnşallah

 Arkadaşlar tarih günlerden 13 Mart 2024'ü gösterirken saat de 2.00'yi az geçerken yazıyorum bu satırları... En son akşam 9.20'den önce yattık, 01.50'den önce kalktık... Yani 4 buçuk saate yakın uyku bize yetti ilk etapta... :)

 Son günün son 4 vakti duruyor ibadetlerin daha... Ancak başım ilaçsız kaldığından, ibadet yükünü çekmekte zorlandı... :) Yani biz de sağlığımız daha iyi olduğu zamanlarda Mevla'ya yönelebiliyoruz... Ne yapalım her şey tam güzel olmuyor... Başımızda hastalık derdi var ve bunun haricinde de henüz bir gelirimizin olmaması derdi var kendi adıma... :)

Bugün Çarşamba gününe girmişiz, dün sanırım okulda ders yoktu... Boş gündü... :) Biz de önce kendimize bir çay yapalım ve sonrasına da bakalım...

Ekpss de çalıştık ancak sadece 1 saat kadar yaklaşık dün oruçluyken... :) Bu sınava da çalışmamız gerekiyor, eğer kazanabilmek istiyorsak...

Hayat çok güzel dostlarım... Dertler insanı Hakk'a yaklaştırır... Mevlana da dert insanı Hakk'a götüren Burak'tır demiş... :)

Bu dertleri çekebiliyoruz ki Mevla'm bize nasip etmiş... Herkese taşıyabileceği kadar yük verilir... Kimseye peygamberlerin yükü verilmez... :)

O Mevla ki her zaman bizimle... :)

Ancak önümüzdeki 2 gün de oruçsuz geçireceğim sanırım... Bazen oruçlu, bazen oruçsuz geçecek gibi çünkü ilaçsızlık bizi çok etkiliyor... Yaklaşık her 5 saatte bir ilacımı almalıyım... Onu da 4'e bölerek en azından alıyorum... Aksi halde başımı çok sersem yapabiliyor... :)

Her neyse Hakk'a şükürler olsun... :)

Siz de kendinize çok iyi bakın... ;)


Arkadaşlar veri tabanı yönetim sitemleri dersiyle yesevilik bilgisi derslerinin 3. derslerini de izledik... 

Yalnız nefsimiz bize hala bazen kötülüğü fısıldıyor... Hakkı tesbih edelim de onu biraz adam edelim... 

Akşam virdini de unuttuk çünkü... :)

2. diferansiyel denklemler dersini de izledik... Yalnız biraz içerik okumalıyız ancak uykumuz geliyor saat de sabahın 6.40'ına yaklaşıyor... 9'a kadar uyumayı deneyelim olmadı kalkarız... :)

Dostlarım 7.20'de kalktık, anladık ki hemen uykuya dalamayacağız... Biz de çalışalım biraz... :)

Biçimcel diller ve otomatlar, algoritmalar ve web programlama derslerinin ikincileriyle devam edelim... :)  Çok mutluyuz Rab'be şükürler olsun... :)

Bizim aslında evden serbest çalışmamız lazım ancak devlette de çok ağır olmayan bir iş neden olmasın... :)

Biçimsel diller ve otomatların da yarısını izledik ve şimdi biraz derslerden sıkıldık ve biraz oyun yapım işine girmek istiyoruz... :) Ancak bugün o yukarıdaki o 3 ders işini de halletmeliyiz... :)
------------------------------------------------------------------------------------------------

13 Mart günü neşeliden ziyade uykuda geçti benim için... O kalan dersler de kaldı, oyun yapım işi de... :) Olsun moral bozmaya gerek yok.. Gene de neşeliyiz... :)

Gece uykuya gerek kalmadı şimdi.. Saat 22.05'i geçiyor... Gece çalışalım millet uyurken... O üstteki dersleri veya oyunları ya da oyun kurslarını... :)

Biçimsel diller ve otomoatlar dersi ile algoritmalar derslerinin ikincilerini de izledik... :) Web programlama dersi kaldı ancak ondan önce, bu dönemki en zor dersimiz gibi gözüken algoritmalar dersinin içeriğini okumalıyız... :) Öyleyse önce kahve, sonra okumaya ve çalışmaya devam... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....