11 Mart 2024 Pazartesi

Ramazan Geldi Hoş Geldi

 Arkadaşlar selamlar,

İmsak vaktinin girmesine yaklaşık 10-12 dakika kala yazıyorum bu satırları... Bu son akşam bilim tarihi ve yesevilik bilgisi derslerini izledim... :) Yalnız uyku düzenim bozuk... Geceleri oturup gündüzleri uyuyorum son zamanlarda... :)


---------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Ramazan'a epey uyuyarak başladık... Şimdi sahur vakti tekrar... :) Kahve içiyoruz... Biraz bir şeyler atıştıracağız oruç için... :)

Şu şarkıyı seviyorum, tüm uyuyan iyi kalpli insanlara gelsin... :) Rab ağır uykulardan uyandırsın cümlemizi inşallah... :)


Arkadaşlar, şimdi çay yaptık, onu içip banyomuzu yapalım ve en son çarşamba gününki namazları eda etmiştik.. Şimdi çayı içip banyomuzu yapıp, abdestimizi alıp, vira bismillah deyip, perşembe, cuma ve cumartesi günkü namazları da kılalım Allah'ın izniyle... :) Daha da epey uyumak yok bugün inşallah, yalnız ilaç bizi zorluyor daha doğrusu ilaçsızlık... Ya Allah... :)

Arkadaşlar çok mutluyuz çünkü Mevla'mız 11 Şubat'tan bu yana cümle borçlarımızı kıldırdı... Öncesi akas tukas... Dediğimiz gibi 11 Şubat'ı kılıçla kestik adeta... :) Yalnız Vird-i Mevlevi'yi de yapacak pek şevk kalmadı, çünkü epey namaz kıldık ramazanın da bereketiyle... Mevla kabul etsin, cümle ibadet eden kullarını... Biz de 33 tesbihat ile kısa virdi yaptık... Uzun vird nasipse akşama... :)

Şimdi biraz dinlenelim de derse başlayalım ardından... :)

Arkadaşlar hiç derse başlayasımız da gelmedi... Çünkü ilaç içemiyoruz... Uyku bastırsa da uyumak yok inşallah... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....