17 Mart 2024 Pazar

17 Mart Günü Hoş Gelmiş

 Merhaba arkadaşlar,

Akşam 19 gibi yatıp gece 00.30 gibi kalkmışızdır... Şimdi hemen kahvemizi yapalım ve biraz dinlenelim ardından da belki tekrar oyuna başlarız... :)

İbadet borçları duruyor daha onlara gayret etmek gerek... :) Çok birikince fazlalaşıyor çünkü... :)

Bu kadar miskin olmamak lazım... :)


Evet arkadaşlar 14 Şubat akşamından bu yana ibadet borçlarını ödeme vakti... Öyleyse vira bismillah... :)

Şükürler olsun... :)

Çok neşeliyiz dostlar... :) Mevla'ya çok şükür... :)  Ne yapalım acaba bu gece..?

Bakacağız... :) 2 güne uçak oyunumuzu tamamlayalım inşallah... :)
 
Daha pek bir şey yapmadık ama gene de paylaşalım... :)


Şu da ilk oyundan... :)


Arkadaşlar bu sefer Allah'ın izniyle inşallah aşçılık sınavlarına gireceğiz... :) Daha çok çok az çalışmamıza rağmen aşçılığa hafta içi (perşembe ve cuma olabilir) 2 gün ve cumartesi günü çalışıp sadece bu 5 dersin sınavlarına gireceğiz bakalım nasipse... :)


Yazın da üçüncü dönem girmediğimiz dersleri verip aşçılık diplomasını alalım inşallah... Aslında aşçılığın A'sından pek anlamayız ama olsun... Sadece dolma, köfte, lahmacun ve Cassoulet (Fransız mutfağından) yaptık şimdiye kadar... :)))) Öğrenmek bedava çoğu zaman... :) 

Biraz kitap okuyalım dostlarım bu gece... Allah boş duranı sevmez demişler... :) Sever belki ama iş yaparsak daha da çok sever herhalde... :) Unity ile alakalı kitapta, 45. sayfaya kadar okuduk tekrar, oradan devam edelim... Kodların anlamlarını tam kavrayarak... :) Normalde 5. bölüm olan 207'ye geldik... :)

58. sayfaya kadar geldik ve bir şeyler yedik... :)

Şimdi sabah ezanı okunuyor... Saat 5.40... :) Uykumuz da geliyor... :)

Saat 7.00'ye yaklaşıyor... Uyumuz da var biraz ancak uykuya dalamıyoruz, oyun kodlayasımız yok hiç... Ders çalışasımız da yok... En iyisi şu rafta gözüme çarpan, Sultan Veled'in Aşkname kitabına göz atalım... :) Biraz da tasavvuf vakti olsun... :) İçimizi ısıtır, hava soğuk... :) Bir de arkaya fon müziği...


Arkadaşlar, 50 sayfa kadar Aşkname'yi en başından okuduk... :) Bu kitap şerh kitabıymış... :) Bugün 1 deneme çözelim EKPSS için... :) Ve bugünkü deneme ve önceki iki denemenin çözümlerine de bakalım... :) Yalnız biraz uykumuz var... :)

Denemeyi çözdük ve puanımız 82.6 civarı geldi... :) Bundan sonra konulara ağırlık vermeliyim... 2 dilbilgisi sorusu, 1 matematik sorusu kaçmış... 27D 3Y genel yetenek, 15D 14Y 1B genel kültür gelmiş... :) Bol bol tarih, coğrafya, vatandaşlık ve dilbilgisi çalışmalıyım son zamanlarda... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....