20 Mart 2024 Çarşamba

20 Mart'a Merhaba & Oyunu Geliştirmeye Devam

 Merhaba arkadaşlar,

Gece 22.00 gibi yatıp 3.00'ü biraz geçe kalktık... :) Bu aydınlık gün bizim için... :) Oyunumuza devam edelim gene... Üretime geçelim... :) 

Arkadaşlar oyunumuzun son hali şöyle, artık lazerlerin yerleri değişiyor. Biraz arızalar çıktı o bakımdan fazla yol alamadık... :)


Arkadaşlar Rab'be şükürler olsun ki çok mutluyuz para kazandığımız bir işimiz olmamasına ve biraz da rahatsız olmamıza rağmen... :)

En son ibadetlerde 18 Mart'ta kalmışız.. O akşamdan itibaren bu yana gelmeliyiz... Öyleyse önce biraz dinlenmece, ardından vira bismillah deyip ibadete koşmaca.... :) Saat de 4.45'e geliyor ve aynı köpek gene uluyor... :)

Arkadaşlar ağrı kesici aldık başımızın ağrısının dinmesini bekliyoruz... :) Uykuyu az ya da fazla alınca da böyle olabiliyor... :)



Allah'a şükürler olsun ibadetleri yapınca daha mutlu olduk... Bir de hüzünlenince ekstra lustral aldık tek seferlik... Doktor bu ilacı hem takıntılar hem de neşeli olmam için vermişti sanırım... :) Yalnız baş ağrısı ve baş dönmesi yaptı... :)


Arkadaşlar saat 11 gibi yattık az uyuduğumuzdan 14.00 olmadan da kalktık... :)

Arkadaşlar oyunumuzda biraz daha ilerledik.. İşte son hali... :)



Menü de ekledik... :) Sıra geldi oyunu sonlandırmaya...(Game Over)


Arkadaşlar eski öğrencim aradı ve sınava 2 ay kala beni çalıştırır mısın dediler... Biz de son 2 ay haftada 5 saat kadar yardım edeceğiz... :) Hiç olmazsa birine faydam dokunacak ve harçlığım çıkacak... :) Rab'be şükürler olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....