19 Mart 2024 Salı

19 Mart Gününe Merhaba & 3. Oyunumuzda Biraz İlerliyoruz

 Arkadaşlar selamlar,

Dün gece 20 olmadan yattık ve bu sabah 05.00 olmadan kalktık... En son akşam ve yatsı ibadetlerimiz kaldı... İbadetleri tam vaktinde yapamıyoruz çoğu zaman çünkü ya uykulu ya da kafamız sıkıntılı olabiliyor... Sokakta bir köpek hababam uluyor... Deprem mi olacak acaba? Onu mu haber vermeye çalışıyor bilmiyoruz... Allah korusun diyelim... :)

Bugün de tarih çalışmalıyız ancak sabahın bu vaktinde hiç içimizden gelmiyor... Görevlerin baskısını bir kenara bırakalım ve içimizden gelen sesi dinleyelim... Evet, içimizdeki ses oyunların ile ilgilen diyor... Onları geliştirmeye devam et ve babanın da adına olsa şahıs işletmesi kur diyor en basitinden... :) Çünkü bu işe tutkuyla bağlıyız... Başka işler biraz zorlama gidiyor, maddi kazanç elde etmek için bazı angaryalara katlanılmalı mantığıyla...

Eğer kafamız rahatsa yani sıkıntılı değilse, bu oyunları yapma işi bize büyük mutluluk veriyor... :) Yalnız EKPSS sınavına da yaklaşık 40 gün kalmış... :) Önemli bir fırsat, her başladığımız işte sıkıntılar var diye yarım bırakırsak pek yol alamayacağımız muhakkak...

Dolayısıyla şimdi biraz müzik ile rahatlayalım ve saat 10.30'a kadar 5 saatten fazla var serbest olalım ve oyunumuzla ilgilenelim... Oyun güzelleştikçe rahatlayacağız... Orhan Veli'nin dediği gibi içimizde bir iş yapmanın saadeti olacak... :)


Sabah sabah bir buçuk saati aşkınca oyunumuza çalıştık... Az sonra bir duş alalım.. :) Ardından da ibadet faslına geçelim... :) Saati 7.45'i geçiyor henüz... :)

Saat 8.30'u geçiyor arkadaşlar... Bir çay yaptık... İbadet faslına hemen geçemedik çünkü kafamızda sıkıntı var... :) Rahat olmadan olmuyor ibadet huzurunu bulamazsın... :)


Arkadaşlar oyunumuzda lazerler henüz aynı yerden doğuyor. (spawn) Bir de henüz collider eklemedik... Bir de uçak yükselirken burnu hafif yukarı kalkıyor... Lazerler de transparan oluyor... Henüz bu sabah bunları yaptık... İşte videosu:


 Evet arkadaşlar biraz oyalandık... Saat de 12.05'i geçiyor... 12.20'de tekrar oyun yapmaya devam kaldığımız yerden... Ben bu işi çok seviyorum ve böyle serbest çalışmayı... :) Matematik anlatmayı severdim bu işi daha da sevdim... :) Yalnız hoşuma gitmeyen işler de olmadı değil... :) Bu işe tutkuyla bağlandım doğrusu... :) Çok hoşuma gidiyor... Yalnız siber güvenlik de okumalıyız bir de Boğaziçi Fiziği tamamlamalıyız... Bir de şimdiki okulları... Gerisi serbest... :)

Ufak bir engelimiz var belki ancak Allah'a şükürler olsun... :) Bizi mutlu kılan Rab'be hamd olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....