21 Mart 2024 Perşembe

Bugün Çarşıya Gittik ve Sabahtan Ders Çalıştık & Son Resimlerimiz

Arkadaşlar herkese selamlar,

Bu sabah 7.00 olmadan uyandık.... Şükürler olsun ki uykularımız biraz düzene giriyor gibi... Nazar değmesin.. :)

Başlıkta da yazdığımız gibi biraz da derslerimize çalışmalıyız... Hafta sonu aşçılık sınavlarımız bulunmakta... Eğer diplomayı almak istiyorsak bugün 4 saat en az aşçılığa zaman ayırmalıyız... 2 saat bilgisayar mühendisliğine ve son olarak da 2 saat de EKPSS'ye hazırlanmalıyız... :) Öğrencilik böyle olur... :) Yani birazcık oyun yapımına ara vermemiz şart... :) İnsanlar diyor ki şu EKPSS'yi kazanabilir ve atanırsak işimiz çok rahat olacakmış... İnşallah diyelim ve aşağıdaki hoş müziği dinleyelim... :)


Arkadaşlar yaklaşık 40 dakika kadar aşçılık derslerinden çalıştık... :) Şimdi 20 dakika dinlenmece... :) Dersin ismi Turizmde Girişimcilik ve İnovasyon... Yaklaşık 30 dakikaya yakın daha okuduk... :) Eder yaklaşık 70 dakika... :) Şimdi yapmamız gereken 240- 70 = 170 dakika kadar daha aşçılık çalışmak... Hiç derslere girmeyen ve aşçılık derslerine çalışmayan biri için gayet güzel... :) 2. üniteye geldik toplam 4 ünite bir ders ve toplam 5 ders var.... Yani henüz sınavın 1/20'sine çalıştık... :) Allah'tan sınavların çoğu Pazar ve ben Cumartesi günkü sınavdan başladım çalışmaya... :) Bu aşçılık okulunu hobi olarak okuyorum... :) Belki biraz yemek yapmayı öğrenirim ve yaşlılığımda aç kalmam diye girmiştim... :)

Arada buraya yazıyorum ve dinleniyorum, yazmak benim için bir rahatlama yöntemi... Herkese de tavsiye ederim... :) 9.30'dan 10.00'a kadar dinlenmece... :) Okurken insan yoruluyor, biraz da rahatsızlıktan kaynaklı çabuk yorulmak... :)

Arkadaşlar 15 dakika önce başladık çalışmaya ve 45 dakika kadar çalıştık... Saat de 10.30 oldu... :) Yani 170 - 45 = 125 dakika kadar daha aşçılık çalışmalıyız.. :)

Arkadaşlar çok ders çalışmak biraz sıkıcı olabiliyor... Bu hedefler şöyle dursun, belki biraz oyunumuza bakabiliriz... :)

En iyisi biraz EKPSS dinlemek 2 saat kadar bari o iş aradan çıksın... :)

Yaklaşık 40 dakika kadar Tarih dinledik... :) 

Tarih dinleme işini yaklaşık 60 dakikaya tamamladık... :)


Bugünlük şimdilik bu kadar çalışma yeter, biraz da dışarı çıkalım.. :) Epeydir çıkmadık... :)

Evet dostlar çarşıya gittik, bir şeyler yedik, kitapları aldık ve çay içtik geldik... :)

Şunlar da son fotoğraflarımız:


Arkadaşlar bu rahatsızlık bizi hedeflerimizden uzak tutuyor.  8 saat hedef koyuyoruz sadece 3 saat çalışıyoruz... Geçen gün epey çalıştık ancak her zaman bir olmuyor...


Amacımız hiçbir zaman çok ermek olmadı... Neysek oyuz, hastaysak hasta, öğrenciysek öğrenci, mutluysak mutlu... :) 

İbadetleri akas tukas topluca yaparız, 
Edebi zayıf olan insanlardan kaçarız..
Miskinlikle aheste bir şekilde yaşarız...
Vakti zamanı geldi mi bu diyardan göçeriz... :)

11 Ekim 2023'e kadar okuduk bloğumuzu en geçmişten itibaren... :) Fena yazmamışız, içimizi dökmüşüz... :) Daha fazla okuyamadık, yorulduk... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....