1 Mart 2024 Cuma

Mart Ayı Hoşgelmiş

 Merhaba dostlar,

Mart ayına girmiş bulunmaktayız... Son gün epey dinlendim ve ilaçları da peş peşe alınca beynimiz sersemleşti biraz... Çay ve kahve ile yavaş yavaş normal haline geliyor... :)

Derslere de bugün bakacağız sisteme yüklenince ve bugünkülere de... Bugün saat 21 ve 23'te dersler var... 3 tane de dünden kalma ders eder 5...

Beynimiz uyuşmuşken pek bir şey yapamıyoruz, sadece buraya yazıp, önceden onu da canımız istemiyordu uyuşukluktan, dediğimiz gibi yavaş yavaş açılıyor...

Şu güzel dervişlerin müziğini dinliyoruz... :)


Son gün epey uyuduğumuzdan, bugün hiç uyumadan  saatleri geçirelim... :) Fazla uyku yaramaz demiştik... Bizim de uykumuz yaklaşık 22-24 saatte bir geliyor... :) Yani 22-24 saat uyanık, 10-12 saat de uykulu geçirirsek tamamdır bizim için gibi... :) Ancak klasik bir düzen yok... :) Bazen 4 buçuk saat uyku dahi yetiyor... :)


Şu kitaplara göz atalım gece boyunca... Nasıl olsa dünyanın belki de en serbest adamlarından biriyiz... :) Rızkı da kafaya takmıyoruz çünkü rızık Mevla'dandır... :)

Altlarını çizerek okumalara devam... :) Hala beynimiz tam açılmadı yani uyuşuk... :) Sayısal formülasyonun az olduklarından birinden başlayalım okumaya vira bismillah deyip... :)


Evet dostlar, 250 gr kıymalı börek, 250 gr su böreği ve 4 adet de peynirli poğaça sipariş ettik... :) 
 
Bugün nasipse sadece zamanda yolculukla ilgilenmeyip, oyunumuzu da kodlayacağız inşallah... 5 de derse gireceğiz inşallah ve de bir de deneme yapacağız nasipse... Bu görevlerimiz var... Önce kahvaltı, sonra 2-3 saat kadar oyun yapımı, sonra dersler, akşam deneme ve gece de canlı dersler inşallah bugünkü program... Namazlara da gayret edelim, borçları ödeyelim ve süper verimli bir gün olsun inşallah Allah'ın izniyle.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....