27 Mart 2024 Çarşamba

Merhaba 27 Mart

 Herkese selamlar,

Akşam 10.00 gibi yatıp gece 02.45 gibi de kalkmış bulunmaktayız... Daha  sonra belki tekrar kestirebiliriz... Şimdi çay mı yoksa kahve mi içeceğimize karar verelim.. Önce bir sallama çay ile güne başlayalım... :) Bugün o oyun pazarlama kursunu %49'dan %100'e getirelim... :) Diferansiyel denklemler dersinin dördüncüsü ile bilim tarihi dersinin üçüncüsü ve dördüncüsünü seyredelim... Akşam bu derslerin yenilerine girelim saat 19.00 ve 22.00'de (5.lere...) :) Bir de EKPSS yaklaşıyor 2 saat kadar tarih çalışalım... Geri kalan zamanlar serbest, ister oyun kodlarız ister dinleniriz... :) Bir de ibadet yükünden de kaçmayalım yoksa birikmeye devam ediyor... Hasta da olsak gayret edelim 1 günlük dahi namaza dursak Mevla bize hoş nazar eder... :) Bu arada dün de tam 2 buçuk saat kadar matematik anlattık... :)

Kursu tamamladım arkadaşlar... :) Yarın sertifikayı ekleriz inşallah... Şimdi yapmamız gereken bilim tarihi çalışmak... :)


Bilim tarihinin 3. dersini de izledik ve saat 7.45'e geliyor... :) Şimdi ne yapalım? Bir 15 dakika dinlenelim ve karar verelim ne yapacağımıza...

Unity 3D ile Oyun Programlama kitabımızda en son okumamızda sayfa 58'e gelmiştik... Normalde kodlamalarda bu kitapta sayfa 207'ye gelmiştik... Bugün hedeflerimiz arasında bu kitabı da kolaylamak olsun, anlayarak ve öğrenerek, ezberin karşıtı olarak... Neyi neden yapıyoruz daha iyi kavramak için okumalıyız... :)

Bir de Unity 3D Kendi Oyununu Kendin Yap kitabında da sayfa 84'te kalmışız ancak biz bu kitapta sayfa 69'a tekrar dönüp oradan başlayalım okumaya çünkü Unity 3D Temel Bilgiler oradan başlıyor... Bugün bu iki kitabı da okuyalım... :)

Şu enerjik biraz eski şarkı neşemizi yerine getirecektir... :) Yaşı biraz büyük olanlar hatırlayacaktır... :)


Canımız şimdilik kitap okumak ya da ders çalışmak istemiyor, en iyisi oyun kodlayalım... :) Saat 8.20'ye geliyor... 8.45'de başlayalım... Geceden beri epey yorulmuşuz... :) Biraz da dinlenmek gerekir... :)


20 ve 21 Mart gününki namaz borçlarını ödedik.. Mevla kabul etsin... Tarih 27 Mart olmuş... Akşam da 22 ve 23 Mart'ı ödeyelim, yatsıda da 24 ve 25 Mart'ı ve gece de 26 ve 27 Mart borçlarını bitirip tamamlayalım inşallah... :)

Arkadaşlar 4. bilim tarihi dersini de henüz izlemediğimizden 5. derse girmek istemedi canımız.... :) Bugün 3. dersi sabah izlemiştik... :) Bir de sabah oyun pazarlama kursunu bitirmiştik, sadece sertifikayı alması kaldı... :)

Mevla'ya şükürler olsun ki 22 Mart ve 23 Mart'ı da ödedik borçları... :)

Bir de bugün 101 dakika kadar yaptığımız oyunun hızlı versiyonunun videolarını izledik kursta aynı oyun hem yavaş hem hızlı versiyonu vardı ve biz normal versiyonda yani yavaşta Game Over bölümüne gelmiştik önceden, bugün de yaptığımız işlerin benzerlerini tekrar izledik ki bilgiler pekişsin Godot Oyun Motoru ile yapılan oyunda... :)

Arkadaşlar gündüz 3 saat kadar kestirmiştik az uyuduğumuzdan dolayı... Şimdi matematik çalışmalıyız, 4. dersine... Yalnız ilacı çeyreğin yarısı bile alsak beynimizi uyuşturuyor... :) Demek ki artık epey yavaş yavaş iyileşme var gibi... :)


Matematik çalışmaktan vazgeçtik... Çünkü başımız yorulmuş... :) En iyisi biraz akışına bırakmak... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....