18 Nisan 2024 Perşembe

Sınavlar Geldi Sayılır

 Arkadaşlar herkese selamlar,

Bugün ayın 18'i... 20'sinde vizeler başlıyor... İlk sınav sabah 10.50'de diferansiyel denklemler sınavı... :) Okulda toplam 14 hafta işlenecek ve şimdilik 7 hafta işlenmiş... Bu 7 haftayı süper öğrenmeliyiz.. Bugün ilk 3 haftayı hızlıca... Sonrasını ise daha yavaşça olmak üzere 7 haftayı da takip etmeliyim... Onun haricinde YouTube'taki hocadan da Riccati denklemini bir daha çözerek çalışıp, hocanın anlattığı yere kadar gelmeliyim... Öyleyse önce bir ısınma müziği sonra vira bismillah... :)


İlk 2 haftanın tekrarını tamamladık... Saat de 14.00'e geliyor... 5 hafta daha ilerlemeliyiz bugün... :)
3. haftayı da tamamladık.. :) Saat de 14.45 olmuş... :)

5. ve 4. haftalara da çalıştık, ancak 4. haftayı ilk defa görüyoruz sayılır ve tam anlayamadık o konuyu homojen diferansiyellerle alakalı olanı... Dolayısıyla Boğaziçili hocadan tekrar yapmalıyız... :) Son 2 konu kaldı ve biraz da tekrar ve alıştırmalar... :)

Arkadaşlar ikindi vakti uyku bastırmış ve akşam 20.00 civarında uyanmışız... :) Canımız hiç ders çalışmak istemiyor şu anda... En iyisi yaptığımız oyunu oynayıp rahatlamak biraz... :)

Dost Mevlana'nın Divan-ı Kebir VII-1'inde sayfa 350'ye geldik... Durmadan dinlenmeden okumalı, öğrenmeli ve kendimizi geliştirmeliyiz dostlarım.... Biliyorum her birinizin ayrı ayrı dertleri var... Dert bitti mi hayat da biter demişler... :)  Benim de kafamda hastalık derdi, neredeyse hiç gelirimin olmaması gibi dertlerim var... :) Ama hep gülüyorum... Çünkü Mevla benimle, daha ne olsun... O'dur benim yardımcım, Rab'bim ve sığınağım... :)

1000 besmeleyi de tespih ettik... :) Şimdi biraz müzik zamanı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba 6 Ekim

 Merhaba dostlarım, 6 Ekim 2024 Pazar gününe girmiş bulunmaktayız... Yaklaşık 25 dakikadır C++ çalışıyordum. Oyun işinde acele etmeyeceğiz.....